Mihajlović: Kompliment je ako me Dačić ne bi podržao

Prema njenim rečima, dobro je i što je Dačić otkrio da će SPS odlučiti koga bi od kandidata SNS ta stranka podržala, čime je, možda nesvesno, pokazao da ipak želi da se meša u izbor predsedničkog kandidata SNS-a

  • 15

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, poručila je večeras lideru SPS-a Ivici Dačiću, na njegovu opasku da je ne bi podržao na predsedničkim izborima, da veći kompliment od toga nije mogla da dobije.

DAČIĆ POTKAČIO ZORANU MIHAJLOVIĆ: Ona mu se osvetila na Fejsbuku i poručila da se NE MEŠA!

– Veći kompliment od toga da me ne bi podržao nisam mogla da dobijem od svog kolege Ivice Dačića. U suprotnom, ozbiljno bih se zapitala gde grešim i šta to toliko loše radim, kada bih u bilo čemu zaslužila podršku Ivice Dačića –  navela je Mihajlovićeva u pisanom odgovoru.

Prema njenim rečima, dobro je i što je Dačić otkrio da će SPS odlučiti koga bi od kandidata SNS ta stranka podržala, čime je, možda nesvesno, pokazao da ipak želi da se meša u izbor predsedničkog kandidata SNS-a.

– A Dačić i SPS su poslednji na svetu koji će se pitati ko će da bude kandidat SNS za predsednika – navela je Mihajlovićeva.

Ona kaže da "razume nervozu i ljutnju kolege Dačića, jer period kroz koji prolazi njegova stranka nije nimalo lak, ali mu to svakako ne daje za pravo da svoju nervozu leči na SNS i meni".

– Dačićevo ponašanje najbolje govori kako bi se SPS ponašao prema Srpskoj naprednoj stranci da su političke prilike u Srbiji drugačije, da su oni najveća stranka, a mi partner bez kojeg se može. Sigurno ne bi bili ovako tolerantni i uviđajni kao SNS – navela je Mihajlovićeva, saopšteno je iz njegog kabineta.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severac

    9. oktobar 2016 | 21:35

    O ženo, jel si ti svesna da te niko ne voli.....ispade pametnija od Tesle, razumeš se u građevinu, puteve, energetiku, evrointegracije, železnice, prostorno planiranje....strašno!

  • Република Српска Држава

    10. oktobar 2016 | 08:37

    Ви се препуцавате а ми губимо Србију, молим Бога да дође дан кад ће те пред народом Србије одговарати

  • Zile

    10. oktobar 2016 | 08:19

    Dok su se gradjevinom bavili gradjevinski inzinjeri mi smo radili po belom svetu, sada to rade ekonomisti, pa umesto gradnje mi smo rasprodali gradjevinska preduzeca i pravimo po par stotina metara puteva, Svaka joj cast na znanju iz gradjevine. Ovo sto ona radi znao ni i priuceni zidar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA