≫ 

IZA ZATVORENIH VRATA: Sednica skupštinskog Odbora za KiM 17. oktobra

Deo sednice o imovini na Kosovu i Metohiji biće zatvoren za javnost

  • 3

Predsednik skupštinskog Odbora za KIM Milovan Drecun rekao je danas Tanjugu da će sednica tog odbora, kojoj će prisustvovati direktor Kancelarije za KIM Marko Ðurić, biti održana 17. oktobra, a da će deo sednice o imovini na Kosovu biti zatvoren za javnost.

Nećemo dozvoliti da nam Priština otme Trepču

- Pre nego što je deo članova odbora zatražio da sednica bude održana sutra, ja sam već završio pripreme, usaglasio termin sa Markom Ðurićem koji nam je neophodan na toj sednici, da ta sednica bude održana 17. oktobra - rekao je Drecun.

TREPČA NIJE MIT: Albanci hoće da nam otmu desetine milijardi evra!

On je najavio da će se na sednici razmatrati izveštaj o radu Kancelarije, a biće reči i o dijalogu između Beograda i Prištine, odnosno imovini na KIM i ta tačka će, po zahtevu Kancelarije, biti zatvorena za javnost.

Treća tačka će biti izbor članova radne grupe za prikupljanje činjenica o zločinu koji je počinila teroristička OVK, rekao je Drecun.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vla

    11. oktobar 2016 | 16:00

    Hajde lazite nas malo sada

  • Albanac

    11. oktobar 2016 | 15:57

    Kako ja mislim: Prva tacka: Pricace za Trepcu, o cemu? hocete cenu? koju cenu?. A za drugu tacku nemojte da kopirajte Gospodina Taci.

  • sale71

    11. oktobar 2016 | 20:10

    Mora da će nešto pametno izštrumfovati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA