≫ 

Vučić očitao bukvicu gradonačelniku Niša: Kome dajete 50 miliona evra? (VIDEO) (FOTO)

"Nemojte da lažete građane, recite ljudima šta ima, šta nema", rekao je premijer Darku Bulatoviću

  • 76

Premijer Srbije Aleksandar Vučić iskritikovao je gradonačelnika Niša Darka Bulatovića, koji je pognute glave slušao premijera i ćutao. Vučić je u razgovoru sa njim počeo da mu objašnjava šta sve mora da se uradi u Nišu, a onda su usledile žestoke kritike kome se daje 50 miliona evra.

RAZGOVOR VUČIĆA I PACIJENTA MEHMETA, U NIŠU: Da ti kažem na oči, dosta radiš... (FOTO)

- Morate da napravite trase. Daćemo Nišu sve iz Beograda. Ubacićemo vam sve ukrase da imate uređenije od Beograda. Sve što je Beograd kupio, uzećemo od Beograda i daćemo Nišu.

- Evo vam novi autobus 140 hiljada evra, pet miliona evra ćemo da vam damo. Napravite samo zdrav sistem, nemojte da lažete građane, recite ljudima šta ima, šta nema. Koga izdržavate, koga izdržavate po 50 miliona evra, bre - pričao je besno premijer, i otišao.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Odmah do njega, bez reči, pokunjeno, gradonačelnik Niša krenuo je za njim.

Pogledajte kompletnu situaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SKOJ

    15. oktobar 2016 | 16:07

    Vreme je da premijer napravi politicku cistku i pozatvara lopove, korumpirane politicare i kvazi privrednike sto ne placaju porez i kradu iz drzavnog budgeta. Ono sto je Putin uradio kad je stigao na vlast. PREMIJERU IMATE PUNU PODRSKU SKOJ-A, HAPSITE BAGRU I ODUZMITE IM IMOVINU KOJU SU STVORILI KORUPCIJOM I NE PLACANJEM POREZA. DOSTA JE LOPOVLUKA U SRBIJI. SKOJ

  • Еуклид

    15. oktobar 2016 | 16:01

    Какав сценарио, ГЛУМА, епилог! Фантастично!

  • Aca

    15. oktobar 2016 | 15:54

    Ni Šuš se nije čuo...Ovako treba svake nedelje da se posete svi veci gradovi u Srbiji i pomeri vlada u tim gradovima na slican nacin kao i u Nišu, sigurno bi se vise uveo red, i da se iskorene ovi potplaceni politicari, da se radi nesto i vidi sta se uradilo, a ne samo da se zaduzujemo i uzimamo kredite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA