≫ 

SNS OBELEŽIO SLAVU U BEOGRADU: Evo kako je izgledala proslava Svete Petke u štabu naprednjaka (FOTO)

Proslava Svete Petke u štabu SNS-a u Beogradu

  • 49

Srpska napredna stranka (SNS) obeležila je danas stranačku slavu Sveta Petka. Ekipa Telegrafa je bila u štabu SNS-a odakle smo uživo prenosili dešavanja sa proslave. 

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić nije mogao da prisustvuje proslavi zbog brojnih obaveza, ali je zato veliki broj političara i simpatizera stranke prisustvovao proslavi Svete petke u štabu SNS-a. Pored domaćina slave i gradonačelnika Novog Sada, Miloša Vučevića, slavu su ispoštovali Ivica Dačić, Maja Gojković, Nikola Selaković, Vanja Udovičić, Dragan Marinković Palma i mnogi drugi.

Pogledajte u našem blogu kako je izgledala proslava iz minuta u minut:

PRAVOSLAVCI DANAS SLAVE SVETU PETKU: Evo šta nikako NE SMETE DA RADITE (VIDEO)

12:35 - Gradonačelnik Novog Sada i domaćin slave Miloš Vučević samo za Telegraf:

- Mislim da je jasno da je stranka nastavila još snažnije posle izbora u cilju razvoja boljitka naše države i boljitka građana, i očigledno je da SNS ima najveću podršku. Građani su svesni da nema lakih rešenja, naša politika je ozbiljna politika, koja za cilj ima kvalitetno pozicioniranje u međunarodnim okvirima. Sveta Petka je jedan od bitnijih datuma za našu stranku.  Novi Sad nikada ne bi postao kulturni centar i "srpska Atina" da nema podrške republičke i pokrajinske vlade - rekao je Vučević za Telegraf.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

12:27  - Javnosti se obratio domaćin slave Miloš Vučević

- Mi nismo ničiji mi smo svoji, živimo u Srbiji, i borimo se za Srbiju. nema prepreke za nas, samo kada smo jedinstveni i ujedinjeni oko jedne politike. Sa nama danas nije prvi čovek ove stranke, Aleksandar Vučić, ali moram da kažem da je njemu Srbija iznad svega. Mi se ne bojimo ni kriminalaca ni tajkuna jer imamo podršku građana Srbije. Dragi naprednjaci, neka nam je srećna slava, da budemo još vredniji i potrebniji našoj Srbiji - rekao je on.

12:10 - U štabu SNS-a okupio se veliki broj političara i pripadnika stranke, među kojima su i Maja Gojković, Aleksandar Vulin. Ivica Dačić, Dragan Marković Palma i drugi. Trenutno se seče slavski kolač.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

11.50 - GOSTI PRISTIŽU - Među gostima su potpredsednik Skupštine Srbije Veroljub Arsić, šef poslaničke grupe Aleksandar Martinović, direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava Suzana Paunović (SDPS)... Tu su i Vladimir Božović, savetnik premijera, Luka Karadžić, Stanislava Pak Stanković, savetnica predsednika Srbije...

11.30 - Domaćin slave ove godine je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. 

Premijer Aleksandar Vučić nije mogao da prisustvuje slavi zbog poslovnih obaveza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Irena

    27. oktobar 2016 | 13:27

    Srećna slava svima koji slav. Sveta Petka je zaštitnica žena, danas je slava svakoj porodici!

  • Minja

    27. oktobar 2016 | 13:22

    Srecna slava! U zdravlju da je slavite!

  • Olja

    27. oktobar 2016 | 19:51

    Svima koji slave Sveta Petku, neka im je srecna slava i da je dugo godina slave u miru i blagostanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA