VUČIĆEV PRVI KOMŠIJA IZ JAJINACA: Ako je tačno da su spremali likvidaciju, to su onda radili noću (FOTO)

- Ko zna koliko su puta dolazili i ispitivali teren, i rizikovali da budu uhvaćeni jer su oružje skrivali blizu puta, kaže komšija porodice Vučić

  • 14

Arsenal skrivenog oružja, koji je pronađen u blizini porodične kuće Aleksandra Vučića, digao je na noge policijske snage, državnu bezbednost, ali i javnost.

Stefanović: Premijer hitno prebačen na BEZBEDNU LOKACIJU (FOTO)

Nakon što je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao da je mesto na kom je pronađeno oružje idealno za likvidaciju premijera, razgovarali smo sa komšijom čija se kuća nalazi na 30 metara od mesta na kom je bilo skriveno oružje.

- Ako je tačno da su spremali likvidaciju, moram vam reći da su to sigurno dobro organizovani specijalci jer ja ništa nisam primetio, a poslednjih dana sam stalno napolju. Moguće je da su se pripremali noću, kad nema nikoga napolju - rekao je komšija porodice Vučić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dodaje da onaj ko je sve ovo isplanirao to nije mogao uraditi tek tako.

- Ko zna koliko su puta dolazili i ispitivali teren, i rizikovali da budu uhvaćeni jer su blizu puta.

Ispred ulaza u šumu večeras se okupilo mnogo policijaca, kontradiverziona ekipa i predstavnici medija, a ministar Stefanović najavio je da će uviđaj i pretraživanje šume trajati sigurno celu noć.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Saobraćaj se odvijao normalno, a zanimljivo je da su komšije izbegavale da izlaze iz kuće, pa su na ulici bili samo novinari i policija.

Kako ministar Stefanović kaže, oružje je bilo u sanducima da ne bi došlo do oštećenja i da bi bilo spremno za upotrebu odmah. Pronađeni su raketni bacač - zolja, četiri ručne bombe, 100 komada municije kalibra 7,62 mm, 4-5 metaka za automatsko oružje i 15 metaka nepoznatog kalibra.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Po nalogu resornog tužilaštva naređeno je da se uradi DNK sa zolje i ručnih bombi koje su pronađene.

(J.S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uroš d'dorf

    30. oktobar 2016 | 05:54

    Tresla se gora rodio se miš!!!!

  • Dr. Kefalo

    30. oktobar 2016 | 10:28

    Kakva dramoserija. Trebali su samo da naprave zasedu i pohvataju ih na licu mesta. Neko bi došao po auto. Samo nas lože ko debile, već peti put. Bolest

  • Dawla

    30. oktobar 2016 | 07:47

    Sta bi smo mi bez naseg premijera pocrkaki bi za leba ko bi se posle borio za nas? Sacuvajmo naseg dragog premijera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA