BEČIĆEVA KRITIKA UPUĆENA SLUŽBAMA BEZBEDNOSNTI: Moraće da preuzmu odgovornost

Bečić je izjavio da bezbednosne službe moraju da preuzmu i odgovornost za nastalu pretnju po bezbednost premijera Aleksandra Vučića i njegove porodice

  • 55

Povodom najnovijih dešavanja u blizini porodične kuće premijera Srbije Aleksandra Vučića, kada je pronađen automobil sa arsenalom oružja, oglasili su se predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić i GO SNS Subotice.

STEFANOVIĆ: Deo ručnog bacača sa ratišta iz Hrvatske, dve bombe sa ratišta iz BiH

Bečić je izjavio da bezbednosne službe moraju da preuzmu i odgovornost za nastalu pretnju po bezbednost premijera Aleksandra Vučića i njegove porodice, te da je situacija maksimalno ozbiljna i da ne možemo biti zadovoljni samo odgovorima koje nam bezbednosne službe duguju.

Naložena DNK analiza automobila sa oružjem kod kuće Aleksandra Vučića, na terenu policija i forenzičari

- Tu je i odgovornost koju bezbednosne službe moraju preuzeti za nastalu pretnju po bezbednost premijera i njegove porodice, koja je uznemirila građane i celokupnu javnost - rekao je Bečić i istakao da će na sednici Odbora, po objavljivanju kompletnog izveštaja o ugrožavanju bezbednosti premijera, biti utvrđeno da li su postojale greške i čije i biće predložena izmena zakonske regulative koja se odnosi na sprovođenje bezbednosnih mera u odnosu na najviše državne funkcionere.

Foto: Tanjug/Nenad Milošević Foto: Tanjug/Nenad Milošević

On je objasnio da će biti predložena izmena zakona, kako se ovako nešto nikada više ne bi dešavalo, jer to, kaže, građani očekuju od nas.

- Srbija se ponosi uspesima koje ostvarujemo u sprovođenju reformi i neće dozvoliti svakodnevne pokušaje izazivanja nestabilnosti - zaključio je Bečić.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Podizanje nivoa bezbednosti predsednika Vlade Srbije na najviši nivo, ali i odgovor na pitanje kome odgovara narušavanje stabilnosti zemlje, i kome smeta što politika koju vodi Aleksandar Vučić ima rezultate i ogromnu podršku građana Srbije, traže i iz GO SNS Subotice.

- Dok čekamo odgovore na ova i slična pitanja, SNS će nastaviti svakodnevno da se bori za moderniju, uređeniju i perpektivniju Srbiju u kojoj se poštuju njene institucije i svi njeni građani. Samo na taj način Srbija će nastaviti putem kojim ide poslednje četiri godine i koji daje vidljive rezultate na svakom koraku - naveo je u nedelju predsednik GO SNS Subotica Bogdan Laban.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

On je naglasio da svi članovi i simpatizeri SNS Severno-bačkog okruga izražavaju punu i bezrezervnu podršku našem premijeru i predsedniku stranke Aleksandru Vučiću, u nastojanjima da čvrsto stane na put stranim i domaćim pokušajima da se Srbija vrati unazad.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    31. oktobar 2016 | 09:36

    Propusti sluzbe pezbednosti su mogli dovesti do kobnih posledica ali na slrecu nisu.

  • Zoran

    31. oktobar 2016 | 10:04

    Po obicaju bezbednosne sluzbe nisu dobro odradile svoj posao.

  • JAGODA

    31. oktobar 2016 | 11:02

    Svakako da odgovornost pre svega treba utvrditi koju bezbednosne sluzbe moraju preuzeti za nastalu pretnju po bezbednost Aleksandra Vucic i njegove porodice koja je uznemirila gradjane Srbije i celokupnu javnost. Takodje da bezbednost treba povecati na daleko veci stepen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA