VLADA ODLUČILA: Formiraće se Komisija za slučaj gardista (VIDEO)

Premijer Vučić je zajedno sa ministrima Nebojšom Stefanovićem, Nelom Kuburović i Zoranom Ðorđevićem primio roditelje i advokate porodica

  • 64

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u Vladi Srbije porodice nastradalih gardista Dragana Jakovljevića i Dražena Milovanovića.

Vučić oči u oči sa roditeljima nastradalih gardista

Premijer je obavestio roditelje gardista, koji su nastradali u kasarni na Topčideru 2004. godine, da će Vlada Srbije danas doneti odluku o formiranju Komisije koja će se baviti činjenicama u vezi sa pogibijom njihovih sinova.

Vučić je danas u vladi primio porodice nastradalih gardista Dragana Jakovljevića i Dražena Milovanovića.

Pravni zastupnik njihovih porodica Olgica Batić prenela je novinarima da će u Komisiji biti zastupnici porodica, predstavnici ministarstava odbrane, pravde i unutrašnjih poslova, zatim višeg javnog tužilaštva i specijalnog tužilašstva za orgasnizovani kriminal.

Pogledajte video obraćanja Vučića porodicama nastradalih gardista:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NEMANJA

    8. decembar 2016 | 11:31

    Dobra odluka Vlade Srbije bez ikakve dileme. Ovo je nakon toliko godina veliki pomak da se konacno otkrije kako su poginuli gardisti. Pre svega mora se utvrditi konacno istina koja ni malo nije prijatna, roditeljima se opet dira u bolne rane koje nikada nece zaceliti. Ali su zasluzili da saznaju pravu istinu o pogibiji svoje dece.

  • Keljovi

    8. decembar 2016 | 15:49

    Potrebno je sprovesti dubioznu istragu kako bi se konačno otkrile ubice gardista i njihovi nalogodavci i izvedeni pred lice pravde.

  • Jana

    8. decembar 2016 | 11:17

    Nova nada za roditelje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA