NEDOSTOJNI STE DA PREDSTAVLJATE SRBE: Stojanović grmi na poslanike Pokreta socijalista

Potrudićemo se da vas svedemo na meru vlasti koju zaslužujete, tačnije da vas razvlastimo, jer ste se pokazali nedostojnim da predstavljate srpski narod - rekao je Stojanović

  • 4

Zamenik premijera Kosova Branimir Stojanović osudio je danas odlazak nekolicine poslanika Srpske liste na sednicu kosovske skupštine. On im je poručio da su nedostojni da predstavljaju srpski narod u pokrajini.

Đurić: Potez Mustafinih Srba nema podršku Vlade Srbije

Simić smenjen zbog tajnog dogovora sa Mustafom

- Žalosno je da ste zarad malo vlasti i iluzija o političkoj bitnosti spremni da se odrknete svega što je važno našem narodu i pljunete u lice svim našim ljudima koji su sprečeni da se vrate u Mušutište, svim obespravljenim ljudima koji neće moći da ostvare svoja imovinska prava zbog zakona o verifikaciji imovine, svim radnicima Trepče, svima nama koji žimo na Kosvu i želimo da formiramo Zajednicu srpskih opština, te Srpskoj pravoslavnoj crkvi koja ne može da uđe u svoje hramove - naveo je Stojanović u saopštenju, obraćajući se grupi od pet poslanika koji učestvuju u radu skupštine.

Foto: Tanjug/Edib Tahirović Foto: Tanjug/Edib Tahirović

On dodaje da njih sve to ne inetersuje, jer ih interesuje samo malo vlasti:

- Potrudićemo se da vas svedemo na meru vlasti koju zaslužujete, tačnije da vas razvlastimo, jer ste se pokazali nedostojnim da predstavljate srpski narod - zaključio je Stojanović.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saško

    22. decembar 2016 | 19:08

    Država Srbija na KiM uvek odradi pogrešno. I 2008. godine je igrajući na kartu patriotizma terala ljude da napuste svoje poslove u kosovskim institucijama uz obećanje da će ih zaposliti u srpskim institucijama i tim ljudima ni do današnjeg dana nije rešen status. Ostavljeni, zaboravljeni i na rubu egzistencije. Ja sam jedan od tih ljudi.Do današnjeg dana niko se nije nas setio. Na ta radna mesta su samo došli drugi ,, Srbi" i nikom ništa. Oni koji nisu poslušali državu Srbiju oni su dvostruko nagradjeni. Vlada iz Prištine im je za nagradu povećala platu skoro duplo, a oni koji imaju primanja iz Srbije, država Srbija im nije ukunula ta primanja. Srbija uvek nagradi one koji su protiv nje i koji rade protiv njenih interesa... Tako će biti i u ovom slučaju. Živi bili pa videli.

  • MS

    22. decembar 2016 | 19:14

    Država Srbija je mnogo toga na KiM odradila pogrešno. Tako napr. svima onima koji su zaposleni u državnim institucijama isplaćivala je 100% uvećane plate (sada 50%), a oni koji su nezaposleni njima ništa. Svi su na KiM izloženi istim problemima i rizicima. Pa Vas ja pitam, zar nije normalno da kosovski dodatak na KiM primaju svi podjednako, a ne oni koji rade njima duplo, a oni koji ne rade njima ništa. Ovo mora da se uredi kako bi svi imali ista prava.

  • Никад робом

    23. decembar 2016 | 01:47

    СЛС никада неће представљати народ овде! И Мустафа је данас потврдио да је Марић смењен јер је радио противно интереса албанске стране непризнајући владу ткз. државе косово. Сада је постављена она која ће заступати инересе Приштине, а не Срба и Србије! Доста је послушника и компромиса, са издајницима нема договора! На изборе па да почистимо ту интересну групу "друга Вулина"! Не брани се Србија у Спа центру или на базену!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA