≫ 

RAT SAOPŠTENJIMA LDP I SPS: Ko je ruski čovek, a ko statistička greška

LDP kaže da ne pristaje mirno da gleda kako pojedinci kao Dačić nameću ideju o Srbiji kao ruskoj guberniji, dok SPS odgovara da sve dok građani budu odlučivali, "LDP i Čedomir Jovanović će ostati na nivou statističke greške"

  • 45

Ivica Dačić mora konačno da odluči da li je ministar u Vladi Srbije ili ambasador Rusije u Srbiji, saopštila je danas Liberalno demokratska partija.

SPS: Dok bi Tramp dogovor sa Rusijom, LDP bi da ih napadnemo

MEDIJI hoće sa me POSVAĐAJU sa Vučićem: Mihajlović o predsedničkim izborima

Ta stranka podseća da je Dačić bio portparol Slobodana Miloševića, a da je danas, kako tvrdi, "portparol interesa Rusije u Srbiji, kao i da svaku priliku koristi da svojim nadređenima u Moskvi dokaže da ispunjava njihove naloge, "uvek na štetu Srbije".

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

LDP kaže da ne pristaje mirno da gleda kako pojedinci kao Dačić nameću ideju o Srbiji kao ruskoj guberniji, i da interese Srbije brane na takav način da na kraju ostajemo, kako smatraju, i bez političkih saveznika i bez ispunjenja interesa Srbije.

LDP poručuje i da neće dopustiti da SPS realizuje svoje namere čime bi se ugušila ideja o modernoj, građanskoj Srbiji zasnovanoj na evropskoj politici.

U odgovoru SPS ocenjeno je da je LDP-u očigledno ponestalo ideja u hajci koju vode na SPS i njenog predsednika Ivicu Dačića, pa recikliraju stara saopštenja i izjave o Srbiji kao ruskoj guberniji, što nije vredno odgovora.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Kada su to SPS i Ivica Dačić izjavljivali ili se za to zalagali? Naprotiv, Srbija ne treba da bude ni ruska gubernija, ni briselska provincija, ni američki rezervat, Srbija pripada građanima Srbije - piše u saopštenju.

SPS dodaje da, sve dok građani budu odlučivali, "LDP i Čedomir Jovanović će ostati na nivou statističke greške".

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    3. januar 2017 | 14:36

    Господине Чедо па боље је данас бити руски Амбасадор него Клинтонов слуга. Разумијем ја да је твоја политика и њени творци на издисају, ваљда због тога код тебе толика нервоза, пресушује извор...

  • solunac

    3. januar 2017 | 15:11

    Vasington je mnogo ulozio u tebe, nisi ispunio njihova ocekivanja. Jako mi je zao i tebe i Sorosa. Nemas pojma koliko.

  • iskreno

    3. januar 2017 | 14:47

    Ceda sa svojih 2% glasaca ne moze biti predsednik svoje ulice, a hoce da odredjuje spoljnu politiku Srbije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA