≫ 

SRBIJA U OPASNOSTI, najgori lopovi bi da se vrate na vlast: Vučić u obraćanju građanima Inđije

 ≫ 

Prete nam jer smo poštenjem, radom i trudom uspeli da nadoknadimo sve ono što su krali i pljačkali i uspeli da vratimo Srbiji nadu - rekao je Vučić

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Primus

    26. januar 2017 | 11:05

    Srbija 2017. Osećate li BOLJITAK? Kada penzioneru u Nemačkoj ili Švajcarskoj oduzmu 25% zato što nema 65 godina, oni mu to i VRATE kada napuni 65 godina. Ali ne i u Srbiji. Dok je visina penzija (cene su iste i ovde i tamo) dovoljna da se tamo napuni lonac, pa kada im se i oduzme ČETVRTINA tog lonca, oni to ne osete kao mi u Srbiji jer mi supu sipamo u TACNE pa kad nam vučićeva administracija oduzme ČETVRTINU, ostane za par kašika, slično kao u Aušvicu. Ako nam lekar prepiše 4 leka, Vučić i njegovi zakonodavci iz skupštine nam uzmu svaki četvrti lek, pa ko preživi,taj je imao dane od Boga a ne od ove grupe koja je na vlasti. Ljudi nisu glupi i nepismeni i ovako se više NE MOŽE. Ili se menjajte ili NAPOLJE iz ove države, jer nam je dosta parazita koji nisu sebi smanjili plate za ČETVRTINU zato što nemaju 65 godina,naprotiv. Isto važi i za direktora fonda PIO: ako ne pokreneš postupak za RESTITUCIJU, daj ostavku, jer NISI SPOSOBAN i nećemo da te plaćamo. Za one koji ne znaju, od Fonda PIO je izgrađeno preko 300 zdravstvenih ustanova, HE Đerdap, autoputevi, vodovodi itd. Probudi se Srbijo..

  • Galerije

    25. januar 2017 | 17:54

    Sigurno je da su protutnjali kroz Vladu Srbije mnogi oni kojima je sada mesto na dugogodisnjim robijama. Kao sto vidimo, oni su sada konsultanti, savetnici postojece Vlade ili pojedinih ministara u Vladi Srbije. Znaci, nista se nije promenilo, mozda dekorativno jeste ali sustinski nije !!! I dalje su tu ili vladaju ili savetuju kako da se vlada. Njihovo iskustvo je dragoceno !!!

  • frka frka

    24. januar 2017 | 21:44

    Pitajte privrednike iz braničevskog okruga koliko im lupaju reket, sadšnji aktuelni narodni poslanik i podpredsednik skupštine i koje su to cifre MILIONSKE, ucenjuju ljude otkazima zaplenom imovine, gori su od fenderaša.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA