Jeremić: Lično sam upoznao Lončara sa Dušanom Spasojevićem!

- Jednom prilikom Spasojević me je pitao da li znam nekoga ko bi mogao da mu pomogne oko oca. Bio je u panici jer je trebalo hitna operacija. Rekao sam da znam Lončara, upoznao sam ih u Urgentnom

  • 34

Dragoljub Jeremić, nekadašnji fudbaler Partizana, koji se nalazi na fotografiji sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom pored bazena u Šilerovoj, rekao je da je lično upoznao Zlatibora sa vođama "zemunskog klana" - Dušanom Spasojevićem Šiptarom i Miletom Lukovićem Kumom.

Lončar prvi put o fotografiji sa Dušanom Spasojevićem: Operisao sam mu oca

Lončar je optužio Jeremića da je Velimiru Iliću prodao fotografije na kojima je on sa Spasojevićem.

Istovremeno, Jeremić nema problem da kaže da je bio prijatelj sa Spasojevićem i Lukovićem.

- To što Lončar kaže da sam ja tu sliku prodao Iliću jer nemam pare su prazne priče. To nema veze sa životom. Evo, spreman sam da tu istu fotografiju pokažem kako bih dokazao da sa Ilićem nemam dil - rekao je Jeremić za beogradske medije.

Dragoljub je dodao da je upoznao Lončara, ali i vođe "zemunskog klana".

- Imam tri lokala u Aranđelovcu, a Lončara znam više od 20 godina jer je on iz tog grada. On je stanovao u zgradi iznad mojih lokala. Sa Spasojevićem i Lukovićem sam se družio svakodnevno, do njihovog ubistva. Išao sam u Šilerovu redovno, neću da krijem. Tamo smo igrali bilijar, leti se kupali na bazenu... Nije bilo droge, samo smo se družili.

On se prisetio kako je Lončara upoznao sa Zemuncima.

Foto: Milena Đorđević Zlatibor Lončar - Foto: Milena Đorđević

- Jednom prilikom Spasojević me je pitao da li znam nekoga ko bi mogao da mu pomogne oko oca. Bio je u panici jer je trebalo hitna operacija. Rekao sam da znam Lončara, upoznao sam ih u Urgentnom. Posle toga je Spasojević imao problem sa bratom, koji je pao s motora. Opet me je pitao da mu se pomogne i tako je sve krenulo - zaključio je Jeremić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Atila Han

    28. januar 2017 | 08:47

    E moj Jeremicu sad mazes ljudima da pricas price kako si cistog obraza ,sto si cutao 10 godina.Ispricaj ljudima kako je tvoj otac po ceo dan cucio ispred Zeceviceve kancelarije da te izvuce iz CZ a za vreme sablje pricajuci da ti nikad nisi ni cuo za njih a ne druzio se sa njima....

  • MILAN

    28. januar 2017 | 01:09

    Svaka cast castan si covek.Prvi put cujem da neko ne zeli da se opere od tih ljudi ma kavi bili ali su bili ipak ljudi.ti si pravi prijatelj i veliki covek druze.odusevio si me kako cenis prijatelja ma kakav bio.

  • Mako

    28. januar 2017 | 00:59

    Ne pada sneg da zaveje breg,već da svaka zver pokaže svoje trag.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA