Zukorlić se oglasio o navodima da je tražio ministarsku funkciju

Naravno, ako bi mi neka funkcija bila ponuđena, o tome bi se moglo razgovarati. Ipak morao bi da se promeni ambijent u društvu, da se ne bi ponovila hajka koja je sprovedena kada sam imenovan za predsednika skupštinskog Odbora za obrazovanje - rekao je Zukorlić

  • 43

Lider Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ) Muamer Zukorlić, čija stranka je podržala predsedničku kandidaturu Aleksandra Vučića saopštio je da u zamenu za to nije tražio da bude ministar.

Sve o kandidatima za premijera: Ko je delio flajere, ko je bio dečko koji obećava, ko je najbolji govornik, a ko je radio za Svetsku banku (FOTO) (VIDEO)

ČIJI LJUDI SADA SEDE U SKUPŠTINI: Janković i Jeremić do poslanika bez izbora?

- Funkcija ministra nije bila tema mojih razgovora s Vučićem, ni pre predsedničkih izbora na kojim smo ga podržali, a ni sada - rekao je Zukorlić za Novosti.

On je naveo i da za sebe nije ništa tražio.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Za sebe nisam tražio i ne tražim ništa ali tražim za svoj narod sve što mu pripada, i po zakonu i po Ustavu - kazao je Zukorlić.

- Naravno, ako bi mi neka funkcija bila ponuđena, o tome bi se moglo razgovarati. Ipak morao bi da se promeni ambijent u društvu, da se ne bi ponovila hajka koja je sprovedena kada sam imenovan za predsednika skupštinskog Odbora za obrazovanje - rekao je Zukorlić.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan

    21. april 2017 | 11:09

    Verujem da je tako i bilo.

  • Nikola

    21. april 2017 | 12:13

    Mislim da vise nema trgovine foteljama.

  • BOjan

    21. april 2017 | 11:18

    Te vesti je plasirala opozicija,da dodje do sukoba ali im ne uspevaju ti prljavi trikovi..Neka traze izgovore u svom dvoristu za neuspeh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA