Dinkić poziva Ljajića u novu vladu

Lider Socijaldemokratske partije Srbije, potvrdio da je dobio poziv Mlađana Dinkića, dodajući da će njegov eventualni ulazak u vladu zavisiti od stava DS-a

  • 2

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mlađan Dinkić objavio je večeras da će u novu vladu verovatno ući i lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić.

"Rasim verovatno ulazi u vladu", napisao je Dinkić na Tviteru.

Sporazum o formiranju parlamentarne većine danas su potpisali predstavnici Srpske napredne stranke, URS i koalicije oko Socijalističke partije Srbije.

Stranka Rasima Ljajića je na parlamentarnim izborima 6. maja učestvovala u koaliciji sa Demokratskom strankom.

Rasim Ljajić je potvrdio da je dobio poziv Mlađana Dinkića, ali da će njegov eventualni ulazak u vladu zavisiti od toga kakav će stav o tome doneti Demokratska stranka.

- Želim da budem krajnje korektan i lojalan partner DS-u na čijoj smo listi bili poslanioci SDPS-a i ja. Bilo bi nemoralno da pretrčavam ako nemam saglasnost DS-a - rekao je Lajić.

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jahtjagan

    10. jul 2012 | 23:21

    Ne primici im se. Mnogo su prljavi.

  • Rasim

    10. jul 2012 | 23:57

    Ako mu nije smetalo sto je sa najprljavijima bio u predizbornoj koaliciji, sta ima veze sto su i ovi prljavi, ipak su manje zlo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA