DA LI SADA PUTOVATI U MAKEDONIJU: Najnovije informacije o bezbednosti srpskih državljana

Ministarstvo spoljnih poslova prati situaciju u Makedoniji i u redovnom smo kontaktu sa našom ambasadom i diplomatskim predstavništvima u ovoj zemlji, rečeno je portalu Telegraf.rs

  • 3

Situacija u centru Skoplja normalizovana, saopštio je jutros makedonski MUP, nakon što je sinoć u centru makedonske prestonice u protestima povređeno više od 100 ljudi. Međutim, atmosfera je i dalje prilično naelektirsana i očekuju su dalji potezi obeju strana. S tim u vezi, Telegraf.rs je pitao Ministarstvo spoljnih poslova Srbije da li postoji preporuka u vezi sa putovanjima i boravkom srpskih državljana u ovoj zemlji.

ALBANCI KRENULI NA SVE ILI NIŠTA! Dačić: Situacija u Makedoniji problem za čitav region

Vučić iz Vlade prati nerede u Skoplju: Uputio poruku Makedoncima! Sutra HITAN SASTANAK službi bezbednosti

Pratimo situaciju u Makedoniji i u redovnom smo kontaktu sa našom ambasadom i diplomatskim predstavništvima u ovoj zemlji, kaže za Telegraf.rs, Ivica Tončev, državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova.

Foto: Wikipedia Foto: Wikipedia

- Za sada nemamo nikakve preporuke u vezi sa putovanjem u Makedoniju. Ukoliko bude novih preporuka mi ćemo obavestiti javnost u najkaćem mogućem roku - rekao je Tončev.

Kako saznaje Telegraf.rs, grupa navijača Crvene zvezde, ali i manji broj simpatizera FK Rad se uputila u Makedoniju, kako bi pružila podršku Srbima i Makedoncima u slučaju udara Albanaca.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba

    28. april 2017 | 14:58

    Upravo sam prosao Makedoniju i stigao u Grčku. Apsolutno nikakvih problema nema. Naprotiv pumpadžije i konobari iz restorana pored autoputa su jos bolji nego pre ovoga. Slobodno putujte

  • Iskreno

    28. april 2017 | 14:44

    Neverovatno nesto koliko se dize panika u srbiji znaci kazem vam sve normalno funkcionise ja sam u skoplju sve je kao DA se nije nista desilo

  • Imenjak

    28. april 2017 | 14:09

    Samo idite ako nemate pametnija posla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA