Vlada razrešila još dva člana pregovaračkog tima za članstvo u EU

Pre nešto više od nedelju dana Vlada Srbije, kako su tvrdili mediji na zahtev ministarke za evropske integracije Jadranke Joksimović, razrešila je tri člana u pregovaračkom timu - Zorana Stojiljkovića, Vladimira Krulja i Vladimira Medaka

  • 7

Vlada Srbije razrešila je Roksandu Ninčić i Anu Ilić dužnosti člana pregovaračkog tima za vođenje pregovora o pristupanju Srbije EU, objavljeno je u Službenom glasniku.

Trampov čovek koji je umirio Makedoniju i Albaniju, pomirio Tačija i Haradinaja, stiže u Beograd: Koju poruku donosi srpskim vlastima?

Evo čime će se sve baviti Tomislav Nikolić na novom radnom mestu

Pre nešto više od nedelju dana Vlada Srbije, kako su tvrdili mediji na zahtev ministarke za evropske integracije Jadranke Joksimović, razrešila je tri člana u pregovaračkom timu - Zorana Stojiljkovića, Vladimira Krulja i Vladimira Medaka.

Članovi pregovaračkog tima imenovani su sredinom 2015. godine od Vlade Srbije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A2

    23. maj 2017 | 18:16

    Sve ih treba razrešiti, a evo zašto. Kao prvo: EU je do daljeg zamrznula dalja proširenja. Kao drugo: prvo se prima u NATO pa tek onda u EU. Kao treće:Nemamo definisane Srpske državne granice . Kao četvrto:Moramo priznati Kosovo kao ravnopravnu državu. Zato "žali Bože" što ta komisija postoji,i uzima pare uludo,a nikakvog efekta nema. Uzgred -Srbija ispunila tek nekoliko zahteva, a CG valjda 27. I primljena u NATO.

  • vida

    23. maj 2017 | 16:40

    I ja se pitam,zbog cega?Lepo su radili,vec sedamnaest godina vodimo pregovore i jos nismo clanovi.Ovi slovenci u roku od tri godine u EU,pa gde se zure i onako propada EU.Sada bi trebalo imenovati komisiju za ulazak u resavsku pecinu i da tamo ostanemo.

  • čarls bronson

    23. maj 2017 | 18:44

    EU ? Mnogi hoće da izađu iz ove tvorevine, a mi još uvek plaćamo pregovarače za ulazak i usput se grlimo i ljubimo sa Rusima. Sedamnaest godina pregovora i ništa . Još jedna pa punoletstvo . Valjda ćemo tada biti zreliji i pametniji .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA