Kuzmanović: Zoran Živković nije isključen iz DS-a!

"Protiv Zorana Živkovića se ne vodi nijedan disciplinski postupak u stranci, a samim tim totalna je neistina da je isključen iz stranke", tvrdi predsednik opštine Vračar

  • 1

Predsednik opštine Vračar i član DS-a Branimir Kuzmanović kaže za Telegraf da se protiv Zorana Živkovića u Opštinskom odboru Demokratske stranke na Vračaru ne vodi disciplinski postupak i da on nije isključen iz stranke.

Predsednik opštine Vračar Branimir Kuzmanović, koji smatra da plaćanje TV pretplate nije socijalno pravedno, demantuje da je Zoran Živković isključen iz Demokratske stranke.

- Protiv Zorana Živkovića ne vodi se nijedan disciplinski postupak u stranci, a samim tim totalna je neistina da je isključen iz stranke - tvrdi Kuzmanović.

On kaže da su ovakvi medijski natpisi samo još jedan u nizu pokušaja da se destabilizuje Demokratska stranka, ali i dodaje da je to "nemoguća misija".

Branimir Kuzmanović kaže da "nije logično da za stranku u opoziciji vlada veće interesovanje medija nego o onim koji su na vlasti".

Zoran Živković izjavio je da nema informaciju o tome da je neko inicirao njegovo isključenje, ali "da to ne znači da takve inicijative ne postoje".

- Pre oko 15 dana uredno sam dobio poziv od Opštinskog odbora Vračar i sve materijale da prisustvujem njihovoj sednici i učestvujem u glasanju. Ne znam da sam u međuvremenu isključen iz tog odbora – rekao je Živković.

(D. Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica lela

    20. jul 2012 | 21:13

    Ima nade za DS dok je Zivkovic tu...da otera manekena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA