Poslanik "prebegao" iz DS-a u URS

Nenad Kitanović iz Doljevca, poslanik sa liste "Za evropsku Srbiju" Demokratske stranke, pristupio URS-u. Kitanović uveren da samo jaki regioni mogu dovesti do jake Srbije

  • 0

Nenad Kitanović iz Doljevca, poslanik sa liste "Za evropsku Srbiju" Demokratske stranke, pristupio URS-u. Kitanović je uveren da samo jaki regioni mogu dovesti do jake Srbije.

Pored članstva u Ujedinjenim regionima Srbije, Kitanović je pristupio i poslaničkoj grupi URS koja sada ima 15 poslanika u Narodnoj skupštini.

URS je na izborima osvojio 16 mandata u Skupštini, ali su dva poslanika Maje Gojković prišla listi "Za evropsku Srbiju".

Nenad Kitanović se, kako se tvrdi u URS-u, pridružio Ujedinjenim regionima Srbije uveren da samo jaki regioni mogu dovesti do jake Srbije.

- URS je na delu pokazao da svi ljudi i svi regioni treba da imaju jednaku šansu, a Doljevac i južna Srbija konačno moraju dobiti istinsku podršku države za razvoj - rekao je Kitanović prilikom potpisivanja pristupnice.

Ujedinjeni regioni Srbije, kako je navedeno, otvoreni su za sve koji podržavaju ideje decentralizacije, ravnomernog razvoja i stvaranja jednakih šansi za sve gradove, opštine i regione Srbije.

(I. M. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA