TAJNI SUSRET U PRIŠTINI: Najbogatiji Albanac pravi pakt sa okorelim ekstremistom

Ovo je njihov drugi susret od izbora 11. juna

  • 14

Kandidat za premijera pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti i predsednik Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli sastali u se danas u hotelu Svis u Prištini, javio je portal Lajmi.net. Pozivajući se na izvore bliske obema stranaka, portal piše da je to drugi susret Kurtija i Pacolija od 11. juna, kada su održani vanredni parlamentarni izbori na Kosovu i Metohiji.

ZLOČINAC DIKTIRA USLOVE?! Dijalog sa Beogradom samo ako prizna Kosovo

PREOKRET! Zločinac Haradinaj ostaje bez fotelje? Ni drugi kandidat nije ništa bolji za Srbe

Detalji ovog susreta nisu objavljeni.

Inače, na osnovu preliminarnih rezultata vanrednih parlamentarnih izbora ultradesni pokret Samoopredeljenje i njen jedan od osnivača Aljbin Kurti, koji je kandidat za premijera, najveće su iznenađenje ovih izbora.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Samoopredeljenje je na izbore izašlo samostalno i plasirano je na drugo mesto sa osvojenih 27.12 odsto glasova, a posle tzv. ratne koalicije na čijem čelu bivši komandant tzv OVK Ramuš Haradinaj koja je osvojila 33.98 posto.

Lider Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli, inače, jedan od najbotagijih Albanaca u Evropi, a možda i svetu na izbore je izašao sa Demokratskim savezom Kosova odlazećeg premijera Ise Mustafe.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Lajmi.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalimero

    13. jun 2017 | 16:43

    Sve gori od gorega. Imaju li Albanci sa KiM i jednoga jedinoga normalnoga i miroljubivoga političara? Glavni su im političari i lideri okoreli zločinci ogrezli u krvi. Takvi će i njih i nas uvući u probleme i sukobe.

  • San

    13. jun 2017 | 14:07

    Sto im poklanjate toliku paznju

  • Žeks

    13. jun 2017 | 21:13

    Po pitanju Kosmeta svi Šiptari imaji isti stav. A mi ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA