Bajatović: Blok SPS i DS više ne postoji!

"Lokalne vlasti tamo gde je moguće treba da se upodobe sa političkom voljom koja postoji na nivou Srbije", rekao je potpredsednik SPS-a

  • 1

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Dušan Bajatović najavio je da će u Vojvodini doći do promene vlasti na lokalnom nivou.

- Nakon formiranja vlasti u Vojvodini ne postoji više politički blok SPS i DS - poručio je on u izjavi novinarima u Skupštini Srbije.

Bajatović je rekao da koalicioni partneri SPS žele da se lokalne vlasti, tamo gde je moguće, upodobe sa političkom voljom koja postoji na nivou Srbije.

On je istakao da će svugde gde se proceni da je racionalno, verovatno dogoditi promene.

Bajatović je dodao da ne želi da "licitira" sa mestima u kojima će biti izvršena promena vlasti i podvukao da treba voditi računa o građanima koji žive u tim opštinama, a nije stvar matematike.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BEZ DS i LSV

    26. jul 2012 | 00:22

    Доктор за брачно право и разводе је (по наговору Чанка) први раскинуо сарадњу између ДС и СПС на покрајинском нивоу , и њему ће требати помоћ Бога за све последице које ће из тога произаћи. Нормално је да СПС на свим локалним нивоима у Војводини изађе из коалиције са ДС и да се формирају власти без ДС и ЛСВ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA