Samo još nisam čula da reptili vladaju svetom: Brnabić o kritikama Dveri

Dakle, jedino što nisam čula u ovo kratko vreme, zanimljivo vreme, fantastično izlaganje je da reptili vladaju svetom, a samo nadareni mogu da ih vide. To je jedina teorija zavere koju nismo čuli iz vašeg izlaganja u ova dva minuta - rekla je Brnabić poslaniku Dveri i negirala njegove optužbe

  • 67

Sednica u Skupštini Srbije na kojoj se raspravlja o izboru Vlade Srbije ni danas nije prošla bez opomena, a zaradili su ih poslanici Dveri Srđan Nogo i Demokratske stranke Radoslav Milojičić, dok je mandatarka Ana Brnabić za kritike koje su joj uputile Dveri rekla da predstavljaju teorije zavere i da jedina teorija koju nije čula - "da reptili vladaju svetom, a da samo nadareni mogu da ih vide".

Brnabić: Ko će ići u Srebrenicu? Odlučićemo

Rasprava o novoj Vladi tema i u Njujork Tajmsu: Ovako čuveni list komentariše stav Brnabićke

Nogo je izneo niz kritika na račun mandatrke koje se tiču biračkog spiska, o navodnom nameštanju tendera, aferi "Kontitnetal vins", o Direktoratu za elektronsko poslovanje koji se iz Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu prelazi u nadležnost kabineta premijerke ...

- Dakle, jedino što nisam čula u ovo kratko vreme, zanimljivo vreme, fantastično izlaganje je da reptili vladaju svetom, a samo nadareni mogu da ih vide. To je jedina teorija zavere koju nismo čuli iz vašeg izlaganja u ova dva minuta - rekla je Nogu Brnabić i negirala njegove optužbe.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Izlaganje Srđana Noga u jednom momentu se nije čulo što je on okarakterisao kao pokušaj cenzure.

Predsednica parlamenta Maja Gojković je rekla da se možda nije čuo možda zato što je visok.

Poslanik DS Milojičić je dobio opomenu pošto se javio da reklamira povredu Poslovnika i negoduje jer je jedan od poslanika iz Srpske napredne stranke bivšu vlast nazvao ubicama.

Predsedavajući Veroljub Arsić isključio je Milojičiću mikrofon, ali je on nastavio da dobacuje sa mesta pa mu je izrečena opomena.

Printksin: Youtube/ПАЛАНКА ДАНАС Printksin: Youtube/ПАЛАНКА ДАНАС

Arsić je kazao da nije ni u jednom trenutku čuo da je rečeno da je neko iz DS ubica već da je rečeno bivša vlast, a na pitanje poslanika DS da li ipak smatra da i na to treba da se reaguje kazao: da isto koliko sam i trebao da reagujem na govor (Aleksandre) Jerkov da smo premlaćivali novinare.

Poslanik pokreta Dosta je bilo Dušan Pavlović rekao je tokom rasprave da je u periodu dok je mandatarka Ana Brnabić bila ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu, upravo bila zadužena za birački spisak a da on "i danas ima skoro milion imena više nego što je punoletnih građana Srbije".

Predsednica Skupštine obavestila je poslanike da će parlamet danas raditi i posle 18 časova.

U Skupštini je u toku jednočasovna redovna pauza koja će trajati do 15 časova.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    29. jun 2017 | 20:53

    To je tipicno za Dveri, toliko znanja imaju. Mozda bi oni i hteli da argumentovano nesto kazu, ali ne znaju kako :)))

  • Dragomir

    29. jun 2017 | 20:31

    DVERI su ispričana priča.

  • Zlatko

    29. jun 2017 | 22:24

    Dveri su lazne patriote svi dobro znamo kako su usli u Skupštinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA