Vučić preuzeo Tviter nalog predsednika Republike: Ovo je prvo objavio

Vučić je preuzeo zvanični nalog predsednika Srbije na Tviteru @predsednikrs na kojem se do sada kao predsednik vodio Tomislav Nikolić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić preuzeo je zvanični nalog predsednika Republike na Tviteru @predsednikrs na kojem se do sada kao predsednik vodio Tomislav Nikolić. Ovaj zvaničan nalog Predsedništva prati preko 45,6 hiljada ljudi.

Ana Brnabić od juče premijerka i na Tviteru

Vučić tužan i ponosan 22 godine nakon pogroma Srba tokom Oluje: Srbija je za junačke Krajišnike više od života, zato nećemo zaboraviti!

Odmah po preuzimanja zvaničnog naloga, usledila je i prva objava. Naime, tim predsednika Republike izvestio je i putem ove društvene mreže javnost o susretu Vučića sa Anđelinom Ejhorst, direktorkom Spoljnopolitičke službe EU.

Na oficijalnom Tviter nalogu šefa države, ispod objave predsednika Vučića nalaze se objave tima bivšeg predsednika Tomislava Nikolića, što je slučaj i sa sajtom predsednik.rs, gde se mogu u arhivi pronaći vesti, saopštenja i aktivnosti prethodne administracije.

Pritnskrin: Twitter

Istovetna situacija je i sa Tviter nalogom premijera Srbije @SerbianPM, koji je nedavno preuzela Ana Brnabić, gde se ispod njenih objava mogu pronaći tvitovi nekadašnjeg predsednika Vlade, a sada šefa države Aleksandra Vučića.

Pritnskrin: Twitter

Inače, predsednik Vučić koristi i svoj prvi tviter nalog @avucic koji je ranije vodila njegova SNS u ime njega kao predsednika stranke. Na tom Tviter nalogu su značajno učestalije objave, za razliku od zvaničnog naloga predsednika Republike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • niko

    7. avgust 2017 | 11:54

    On je odavno treba da preuzme taj nalog, ali dobro znamo svi da je mnogo zauzet i da puno radi za dobrobit nase zemlje.

  • NIKI

    7. avgust 2017 | 11:55

    Bravo, predsednice.Ponosni smo sto te imamo.

  • mki

    7. avgust 2017 | 11:55

    Drago mi je, i lepo je sto je bas tako nesto objavio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA