Čeda izdvojio malo vremena tokom boravka u letovalištima da se bavi pitanjem KiM: Antić odgovorio Jovanoviću

Funkcioner SPS smatra da Jovanović nema apsolutno nikakvo pravo da upre prst u bilo koga, posebno po pitanju Kosova i Metohije

  • 8

Predsednika LDP Čedomir Jovanović nema apsolutno nikakvo pravo da upre prst u bilo koga, posebno po pitanju Kosova i Metohije, jer je bio moćni državni funkcioner kada je ovo, najteže pitanje sa kojim se Srbija suočava, bilo sklonjeno sa dnevnog reda, izjavio je danas potpredsednik SPS Aleksandar Antić.

Jovanović: Dačiću staviti flaster na usta da više ne govori o podeli Kosova

KOSOVO KAO SVETA GORA: Kakva autonomija postoji na Atosu i da li je to moguće rešenje za srpske svetinje

- Čedomir Jovanović, predsednik Liberalno demokratske partije, ako ta partija i dalje postoji, udostojio nas je da izdvoji malo svog dragocenog vremena od boravka u egzotičnim letovalištima da se pozabavi pitanjem Kosova i Metohije - saopštio je Antić povodom izjave Jovanovića da predsednik Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić treba da "stave flaster na usta" prvom potpredsedniku i šefu diplomatije Ivici Dačiću.

Funkcioner SPS smatra da Jovanović nema apsolutno nikakvo pravo da upre prst u bilo koga, posebno po pitanju Kosova i Metohije.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- To mu ne dozvoljava činjenica da je bio visoki i moćni državni funkcioner Srbije, kada je ovo, najteže pitanje sa kojim se Srbija suočava, bilo sklonjeno sa dnevnog reda, a problemi nad Srbijom su se umnožavali - rekao je Antić.

Zato je, ističe on, u najmanju ruku neozbiljno da Jovanović sebi daje za pravo da izdaje naloge predsedniku i premijeru šta treba da urade i to, ni manje ni više, nego u vezi sa Kosovom i Metohijom.

- Čovek koji je svojevremeno izjavljivao da su mu možda ruke prljave, ali mu je obraz čist, nema nikakvo pravo da, vređajući državne funkcionere, sada prlja ni ruke ni obraz Srbije - naveo je Antić.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Naglašavajuću da je Srbija očela da rešava pitanje Kosova i Metohije, u svom najboljem interesu, upravo onda kada je Jovanović otišao sa političke scene, Antić kaže da je onda, kada je ušla u briselski dijalog koji podržava Evropska unija, kojoj i Jovanović teži, i koji je u ime Vlade Srbije, uz podrsku Aleksandra Vucica, otpočeo upravo Ivica Dačić.

- Sreća je za Srbiju što je Čedomir Jovanović danas i fizički daleko od Srbije i što su njegovi stavovi i njegov uticaj na odluke koje Srbija donosi još dalji i nevažniji - istakao je potpredsednik SPS Aleksandar Antić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbich

    16. avgust 2017 | 17:28

    A ko ga pita?

  • Nena

    16. avgust 2017 | 22:58

    O cemu ovaj Ceda prica pa sta je uradio za Srbiju osim sto pricabez veze treba da ga je sramota zbog nase dece koja su gladna nedostizno im je toliko toga a on uziva za sve pare odakle to sve kada je do juce bio samo buntovnik na ulici

  • tomo

    16. avgust 2017 | 22:17

    Čedo napumpani mišići ko marvel action hero

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA