Od silnih brčkanja i letovanja ne vide pravo stanje stvari, Mekalister bolje od njih zna kakva je srpska ekonomija: Vučić o pritužbama opozicije

Možete da zamislite mučenog Mekalistera kada je morao da ih sluša, a sve to zna - rekao je Vučić

  • 72

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom kritike dela opozicionih lidera na sastanku sa Dejvidom Mekalisterom na račun srpske ekonomije, da veruje da je Mekalister posle tog sastanka bio u odličnom raspoloženju, jer bolje od njih zna kakvo je stanje ekonomije Srbije.

Sam sam skinuo svoje slike, ali nisu vam smetale Tadićeve: Vučić o Vulinovom nalogu

Na redu zapadna Srbija: Predsednik Vučić otvorio Sajam šljiva u Osečini i najavio nova ulaganja

- Mislim da je otišao u dobrom raspoložneju posle toga, jer, izgleda, bolje zna od njih u kakvom je stanju srpska ekonomija - rekao je predsednik Srbije novinarima u Osečini.

Kako je rekao, izgleda da oni ne vide pravo stanje stvari od "silnih brčkanja i letovanja" i podvukao da Srbija prvi put ima ne samo budžetski suficit kao prošle godine, već i opšti suficit, na nivou čitave države i to bez privatizacionih priliva.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Vučić je rekao da je to prvi put posle 1945. godine naovamo, a u prilog ekonomskog stanja zemlje naveo i da je nezap'oslenost realno ispod 12 odsto, a bila je pre nego što je psotao premijer 23, 4 pa čak i 25, 9 odsto.

On je dodao da od stranih zvaničnika dobijamo sve pohvale za rad u sferi ekonomije i dodao:

- Možete da zamislite mučenog Mekalistera kada je morao da ih sluša, a sve to zna - rekao je Vučić i dodao da je siguran da će Mekalister doći do pravog zaključka ma koji to bio.

Juče su predsednici DS, LDP, SDS i Pokreta "Dosta je bilo" imali sastanak sa Mekalisterom gde su gostu iz Evrope preneli da je stanje ekonomije loše i da ne da nema napretka već naprotiv.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ocajno pero

    25. avgust 2017 | 15:25

    Nekada se ovo zvalo veleizdaja kada pred strancem kukas na sopstvenu drzavu da bi se uvukao u pozadinu doticnom koji te slusa. Jad i beda od nazovi politicara. Njihov rad se najbolje vidi na Gosi. Sram vas bilo vi ste samo obicne seoske alapace i setaci skupih odela. Treba vam svima dati crveni.karton kao u fudbalu.

  • Ros

    25. avgust 2017 | 15:12

    Super! Znaci moci ce se ziveti od plate! Jupiiiii

  • poli

    25. avgust 2017 | 22:25

    Da znaju nesto o ekonomiji ne bi je doveli do ivice propasti .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA