Zorana Mihajlović posle mesec dana od upozorenja, došla ponovo nenajavljena na gradilište: Evo šta je tamo zatekla (FOTO)

Ovu deonicu potpredsednica Mihajlović obišla je i pre mesec dana, kada nije bila zadovoljna radovima

  • 28

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, bila je i u vanrednoj kontroli na Koridoru 10, deonice od Srpske kuće do Levosoja, na kojoj rade domaće kompanije "Ratko Mitrović“ i "Srbija autoput“.

ZORANA ISPREPADALA RADNIKE NA GRADILIŠTU: Pojavila se iznenada i napravila haos (FOTO)

Ovu deonicu potpredsednica Mihajlović obišla je i pre mesec dana, kada nije bila zadovoljna radovima.

- Sa istog ovog mesta pre mesec dana sam rekla da više neću dozvoliti šminkanje gradilišta pred naše dolaske i najavila da ću kontrolisati radove bez ikakve najave. Krikovala sam tada izvođače da moraju više da rade kako bi u roku završili ovu deonicu.

Foto: Kabinet potpredsednice Vlade

- Danas je subota i moram da priznam da je sasvim drugačija slike od one pre mesec dana. Više se radi, ima mnogo više radnika i mašina i ovo što vidim daje nadu da će naše kompanije, za koje sam se toliko borila da dobiju ovaj posao glavnog izvođača na Koridoru 10, svoj posao da urade na vreme i kvalitetno - istakla je Mihajlovićeva.

Ona je još jednom apelovala na naše kompanije da iskoriste lepo vreme i građevinsku sezonu i da svakog dana rade kako bi ispunili svoj deo obaveza.

MILETA MIRCETIC

Vrednost ove deonice auto-puta zajedno sa izgradnjom nove petlje kod Bujanovca je oko 3,7 milijardi dinara i plan je da radovi budu završeni u novembru.

- Vlada Srbije ulaže veliki novac u puteve, to je novac građana Srbije i očekujem da se naše kompanije odgovorno odnose prema svom poslu. Sve plaćamo na vreme i tražimo da svi poštuju ugovore.

MILETA MIRCETIC

- I znajte, ovo nije poslednja vanredna kontrola ovog gradilišta, videćemo se uskoro - rekla je Mihajlovićeva, i dodala da ćemo završetkom ove deonice dobiti kompletan auto-put od Vladičinog Hana, preko Vranja, do Preševa.

(Telegraf.ts)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stari baustelac

    26. avgust 2017 | 18:08

    A meni "pada u oci" kako radnici na slikama imaju nove prsluke i slemove ?! Za iznenadnu posetu bas su uretdni a i postuju zakon ! Samo sijaju !!!!

  • DDF

    26. avgust 2017 | 13:59

    Pre mesec dana,temperatura na otvorenom je bila +50,niko normalan ne tera radnike da rade podvtim uslovima.

  • SRB

    26. avgust 2017 | 13:39

    Jao kakav scenario Treba zvati Kusturicu da snima film

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA