Vučić čestitao odbojkašima: Nema sumnje da ćete i ubuduće biti u vrhu evropske i svetske odbojke

Čestitanju su se pridružili Vanja Udovičić i Maja Gojković

  • 98

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku odbojkašima Srbije za osvojenu bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu.

SRBIJA IMA MEDALJU SA EVROPSKOG PRVENSTVA! Odbojkaši posle drame slomili Belgiju u borbi za bronzu (FOTO)

- Iskrene čestitke srpskim odbojkašima na osvojenoj bronzanoj medalji na Evropskom prvenstvu u Poljskoj. Vaša velika želja, požrtvovanost i izuzetan timski duh i sloga uvek su vam donosili medalje, na koje smo ponosni. Nema sumnje da će ova generacija i ubuduće biti u samom vrhu evropske i svetske odbojke - ističe se u čestitki predsednika Vučića.

Odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na prvenstvu Evrope u Poljskoj, pošto je u Krakovu, u meču za treće mesto, pobedila Belgiju 3:2 (25:17, 22:25, 19:25, 25:22, 15:12).

Foto: Tanjug/AP

Čestitanju se pridružila i premijerka Srbije, Ana Brnabić.

- U ime Vlade Republike Srbije i u svoje lično ime čestitam vam osvajanje bronzane medalje na takmičenju u Poljskoj. To što ste se izborili mesto među tri najbolje ekipe u Evropi, pokazatelj je Vaše snage i odlučnosti da ne odustajete od zacrtanog cilja - poručila je Brnabić.

I ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je odbojkašima osvojenu bronzu.

Foto: Marko Todorović

- Bronzana evropska medalja za naše odbojkaše je još jedna u nizu potvrda da Srbija ima sjajnu odbojkašku tradiciju, ali i budućnost u kojoj nas očekuju novi evropski i svetski uspesi! Čestitam našim reprezentativcima, stručnom štabu i Odbojkaškom savezu Srbije - navodi se u čestitki ministra.

U ime Narodne skupštine odbojkaše je pozdravila predsednica Maja Gojković.

- U ime Narodne skupštine i lično ime čestitam vam na osvajanju bronzane medalje i još jednom velikom uspehu našeg sporta. Dobrom igrom i srčanošću predstavljali ste Srbiju na najbolji način na ovom prvenstvu. Uverena sam da ćete nastaviti sa uspesima i osvajanjem medalja i budućnosti - navodi se u čestitki.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA