Vučić uputio saučešće predsedniku i narodu Meksika

Znajte da u ovim teškim trenucima u Srbiji imate iskrenog prijatelja i da smo spremni da, u okvirima svojih mogućnosti, pomognemo da se izborite sa posledicama tragičnog događaja“, navodi se u telegramu predsednika Vučića

  • 4

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku Meksika Enrikeu Penji Nijetu povodom žrtava snažnog zemljotresa koji je pogodio tu zemlju.

Mogerini s Vučićem i Tačijem u Njujorku

Predsednik Srbije sa prvim čovekom Egipta: Dve zemlje zajedno u borbi protiv terorizma

U telegramu se navodi:

- Sa tugom smo primili vest da je Vašu zemlju ponovo pogodio razorni zemljotres, u kojem je stradalo mnogo ljudi. U ime građana Srbije i svoje ime, porodicama poginulih, prijateljskom narodu Meksika i Vama lično upućujem izraze dubokog saosećanja.

Znajte da u ovim teškim trenucima u Srbiji imate iskrenog prijatelja i da smo spremni da, u okvirima svojih mogućnosti, pomognemo da se izborite sa posledicama tragičnog događaja - navodi se u telegramu predsednika Vučića, saopštila je Služba za saradnju sa medijimka predsednika.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA