≫ 

MESIĆ POZIVA NA RAT PROTIV SRBA: U slučaju otcepljenja Republike Srpske preseći koridor

 ≫ 

Da se ja pitam, presekao bih koridor i to bi bilo za par sati gotovo, rekao je Mesić

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sima
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milan

    06. april 2018 | 22:50

    Zamislite da se u nekom paralelnom svemiru Jugoslavija nije raspala devedesetih. I da je sada 2018. krenula putem secesije ali obrnutim redom. Prvo recimo Makedonija izađe iz Jugoslavije jer želi bliže veze sa Grčkom i Bugarskom i ne vidi svrhu svog ostanka u Jugoslaviji. Zatim Srbija, počne se naoružavati uz pomoć Rusije i odvajati od Jugoslavije jer ne želi u Evropu i NATO sa ostatkom Jugoslavije. I tada Hrvatski predsednik počne da se ponaša kao branitelj Jugoslavije i bori za njeno očuvanje. Tada Rusija intevizira secesionističke pokrete u Istri. Zamislimo da je u tom tremutku predsednik SFRJ recimo T. Nikolić i da kaže da je poslednji predsednik. U Bosni plane verski rat i sve ode do đavola. Ovo sam ovako iskarikirao i uprošteno ispričao samo da bi sebi objasnio šta to nije u redu sa ovom pričom. Po mom mišljenju u ovoj priči Hrvatski predsednik nikada nije imao mandat da se ponaša kao u najmanju ruku predsednik Jugoslavije samo zato što je aktuelni predsednik izdajnik. U stvarnosti Slobodan Milošević nije nikada bio predsednik te SFR Jugoslavije i komadant JNA. Mnoge nepravde koje su učinjene u tom periodu srpskom narodu su posledica takve politike. Naravno da i mene iritira kada optužbe dolaze iz usta jednog od aktera pakla iz devedesetih, po mom mišljenju mi smo mu ostavili prostor tim što nikada nismo otvoreno ukazali na greške iz tog vremena. Da jesmo prihvatili svoj deo odgovornosti mogli bi sada jasno da prepoznamo i deo za koji je Mesić lično odgovoran. Naravno to je moje mišljenje. Možda neko misli da je politika Slobodana Miloševića bila jedina moguća i da samo nije imao sreće. 😥 Slažem se da je nevažno šta misli Mesić, ali je važno da mi mislimo svojom glavom. U ovoj zemlji se ne neguje kritičko mišljenje, već nam razni Drecuni, Marići,Šešelji (Mesić je na istom zadatku samo sa suprotne strane)u glavu sipaju slike koje polako usvajamo kao sopstveno viđenje događaja, zaslepljuju nas vrednošću i bezgrešnošću i vode kao ovce iz greške u još veću grešku. Jel će opet biti da su učinili sve što je bilo moguće ali da nisu imali sreće?😥

  • Saša@RSB

    17. oktobar 2017 | 08:57

    Kad ce ovaj prestati da piri pod tudji nos?!

  • Ana

    16. oktobar 2017 | 14:40

    Do kad ce vise ovi hrvatski politicari da promovisu nasilje i pozivaju na rat? Zar je moguce da su toliko ogorceni i maloumni??? Nikako nista pozitivno i lepo od njih da cujemo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA