MI PRATIMO SVAKI NJIHOV KORAK, A ONI NAS ČITAJU: Evo koji su političari posetili štand Telegrafa na Sajmu medija (FOTO) (VIDEO)

U protekla tri dana među brojnim posetiocima najvećeg štanda na Sajmu medija, bili su i srpski političari

  • 2

Najveći i najposećeniji štand na Sajmu medija u Beogradu, u protekla tri dana je ubedljivo štand portala Telegraf.rs. Među brojnim posetiocima su bili i oni, koje svakodnevno pratimo i izveštavamo o njihovim izjavama, posetama, dogovorima, svađama, odlukama od kojih u mnogome zavisi sadašnjost i budućnost ove zemlje - srpski političari. Otkrili su nam, koje su im omiljene rubrike našeg portala, šta vole da čitaju i zašto im je u mobilnom telefonu obavezno instalirana aplikacaja portala Telegraf.rs.

Dačić uporedio Kataloniju sa Kosovom: Otcepljenje od Španije nema nikakvo pravno dejstvo, ne podržavamo taj akt

Zukorlić za Telegraf: Patrijarh Irinej nije trebalo samo Srpkinje da pozove da rađaju (VIDEO) (FOTO)

Veliku pažnju naših kolega izazvala je poseta Sajmu medija, ministra spoljnih poslova i predsednika SPS Ivice Dačića.

Foto: Telegraf

Ipak, ubedljivo najviše vremena, proveo je u razgovoru sa urednicima i novinarima portala Telegraf.rs.

Foto: Telegraf

Bilo je reči o omiljenim rubrikama na našem portalu, brzini i tačnosti naših vesti kojima svakodnevno informišemo vas, naše verne čitaoce.

Foto: Telegraf

Gradonačelnici dva najveća grada Srbije na jednom mestu.

Foto:Telegraf

Na štandu portala Telegraf.rs.

Foto:Telegraf

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević poželeli su nam mnogo sreće i uspeha u daljem radu i zahvalili što Beograđane i Novosađane, prvi, tačno i pravovremeno informišemo o dešavanjima u najvećim srpskim gradovima.

Foto:Telegraf

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac zadržao se u iskrenom razgovoru sa urednicima i novinarima portala Telegraf.rs.

Foto:Telegraf

Bilo je reči o dešavanjima na srpskoj političkoj sceni, kao i o situaciji u opoziciji.

Foto:Telegraf

Kao neko ko prati inovacije, sa velikom pažnjom i zainteresovanošću Šutanovac je obišao naš štand i pogledao proizvode Tesle, koji su takođe izloženi kod nas.

Foto:Telegraf

Naš štand je posetio i nekadašnji predsednik Generalne Skupštine UN, a sad lider novoosnovane Narodne stranke, Vuk Jeremić.

Foto: Vladimir Milovanovic

U razgovoru sa našim uredništvom, bilo je reči o aktuelnom dešavanjima na srpskoj političkoj sceni, ali pre svega o portalu Telegraf.rs, koji veliku pažnju poklanja tom segmentu našeg društva.

Foto: Vladimir Milovanovic

O najvažnijim političkim i društvenim temema razgovarali smo i sa Muamerom Zukorlićem, narodnim poslanikom i predsednikom skupštinskog Odbora za obrazovanje.

foto: Telegraf

Otkrio nam je svoj stav u vezi sa paketom zakona iz oblasti obrazovanja, ali i polemici u javnosti oko poziva patrijarha Irineja Srpkinjama da rađaju decu, o čemu ste proteklih dana mogli da čitate na našem portalu.

foto: Telegraf

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    27. oktobar 2017 | 23:46

    Najumereniji, najpripremljeniji, najtolerantniji, najuniverzalniji I najmudriji je bio Zukorlicev intervju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA