Zukorlić: Nema mesta nacionalizmu, videli smo u prošlosti šta nam je doneo

On je kazao da iz otrova nacionalizma klijaju šovinizam i mržnja i "da smo ovde na Balkanu svedoci šta su nam u prošlosti doneli nacionalizam i šovinizam".

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Wien
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Земунац Алекса

    01. januar 2018 | 18:18

    За Лалу, Акија и Марета Ја сам навео чињенице које су за вас тројицу лажи, то говори о вама. Лали није ништа када младожењи на свади буде убијен отац. Лало теби је то досадно неозбиљно... кажеш има још убистава на свадбама па не избијају ратови??? Човече теби је убиство нормално. Пишеш о опсади Сарајева и кажеш да за то нема оправдања. Добро, прихватам, него шта је са 150 000 Срба из тог Сарајева? За њих те заболе? За Марета питање колико мржње износим? Коју сам неистину написао? Конкретно, молим. За Акија питање где сам ја споменуо рат у Југославији? Где сам писао о Аркану и Слоби? Полуписмени мрзитељу ја сам написао да су српски националисти( Шешељ, Вук, Бокан, Јовић) имали муслимане у странкама и да су били за заједништво са муслиманима, а да Муамер није. Ако ниси у стању толико да схватиш онда си полудебилан. О кривњи за распад Југославије нисам писао, него о БиХ, али у праву си да су муслимани (појам Бошњак нисам споменуо, јер их у време распада СФРЈ није било, није постаојао тај појам) добрим делом криви. Да те подсетим само на Цазинску побуму 1950. године(учесник Алија Изетбеговић) па онда Исламска декларација( гле чуда опет Алија) афера Агрокомерц где муслимански вођа Бабо пљачка СФРЈ... И што се тиче мене ја јесам оно што сам написао, нисам као неки што једно пишу, друго мисле, треће раде, и да су сви Срби као ја, а и да су Хрвати као ја не би било проблема на Балкану, не би било реметилачког фактора, а то је највелинчаственија религија како је Муамер назива. пети пут шаљем, објавите.

  • Aleksis

    01. januar 2018 | 08:31

    Sa koliko zena covek moze da bude ozenjen u Srbiji? Po zakonu!

  • Suzi celina prizren

    30. decembar 2017 | 19:23

    Olinmpijada 84 Cia-zavadi Pa rat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA