Predsednik Vučić čestitao Novu godinu: Ima važnu poruku za sve građane Srbije

Dve hiljade osamnaesta godina mora da bude godina ubrzanih evropskih integracija za našu zemlju ali i godina uspešne i svestrane saradnje i sa Ruskom Federacijom i NR Kinom

  • 80

Ova godina za Srbiju je bila uspešna, mnogi izazovi su prevaziđeni i stvoreni su uslovi za bolju budućnost, ocenjuje predsednik Aleksandar Vučić. Građanima čestita Novu godinu u kojoj će takođe, kaže, biti dosta izazova, ali i prilika da se uz marljiv rad popravi standard građana i obezbede veća primanja. Čestitku predsednika prenosimo u celini.

Aleksandar Vučić: Bilo bi dobro da do kraja 2018. godine "raspetljamo kosovski čvor"

- Poštovani građani Srbije, u 2017. uspeli smo da se izborimo s brojnim izazovima. Posle mnogo muka, posle mnogo godina oborili smo javni dug i nastavićemo s tim. Uspeli smo, takođe, da smanjimo nezaposlenost. Uspeli smo da otvorimo mnogo novih radnih mesta, da napravimo kilometre i kilometre novih auto-puteva, regionalnih i lokalnih puteva.

Uradili smo mnogo dobrih stvari za budućnost naše dece. Ali sledeća godina, 2018, jedna je od presudnih godina. To je godina u kojoj ćemo samo zajedničkim snagama, samo jedinstveno moći i morati da sačuvamo mir i stabilnost ne samo u našoj Srbiji već i celom regionu.

Dve hiljade osamnaesta godina mora da bude godina ubrzanih evropskih integracija za našu zemlju ali i godina uspešne i svestrane saradnje i sa Ruskom Federacijom i NR Kinom.

Uveren sam da zajedničkim snagama, da jedinstvenom voljom, da snažno i energično i pre svega marljivo, velikim radom i trudom, možemo da postignemo najbolje moguće rezultate i značajno viši životni standard za sve naše građane koji će se ogledati i u većim platama i u većim penzijama i svim drugim primanjima.

Još jedanput želim da se zahvalim svima na podršci koju je država Srbija imala od svih njenih građana.

Hoću da svim građanima naše zemlje bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost, svim ljudima koji žive u Srbiji, ali i našem narodu koji živi u regionu i širom sveta u rasejanju, hoću da poželim srećnu i uspešnu Novu godinu, mnogo zdravlja, mnogo radosti, a uveren sam da će se naši građani i naš narod svojim radom postarati da 2018. bude zaista mnogo bolja - rekao je predsednik.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nego sta

    1. januar 2018 | 22:43

    2017. godina je bila uspesna i sa mnogo rezultata, naredna ce biti jos bolja, a svaka naredna sve bolja i bolja.

  • Rade

    1. januar 2018 | 14:23

    Ova 2018 ce doneti puno lepih stvari za nas, cvrsto verujem u to.

  • Jana

    1. januar 2018 | 11:28

    2018. godina će biti godina velikih ulaganja i velikih uspeha. Srećna Nova godina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA