Haradinaj protiv formiranja Specijalnog suda, ZSO i demarkacije granice s Crnom Gorom

Haradinaj je u Đakovici, gde je razgovarao sa gradonačelnikom Ardianom Đinijem, kazao da se sporazumu o demarkaciji granice protivio i dok je bio u opoziciji

  • 8

Premijer Kosova i lider Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramuš Haradinaj izjavio je danas da se ta stranka protivi osnivanju Specijalnog suda za zločine OVK-a, protivi se i formiranju Zajednice srpskih opština, a protiv je i sporazuma o demarkacije sa Crnom Gorom.

MOBILIZACIJA U PRIŠTINI: Kreće ofanziva na Srbe da prihvate "Vojsku Kosova"

Haradinaj je u Đakovici, gde je razgovarao sa gradonačelnikom Ardianom Đinijem, kazao da se sporazumu o demarkaciji granice protivio i dok je bio u opoziciji.

- Takav stav imam i kao predsednik Vlade, ne prilagođavam se dnevnim potrebama. Mi smo prilagođavanjem došli u situaciju da nas tretiraju kao monetu za potkusurivanje. Time nikada nećemo postati nezavisna i suverena država koja donosi odluke - kazao je Haradinaj.

Kosovski premijer je demantovao navode prištinskih medija da je njegov sedmodnevni odmor u jednom skijaškom centru u Švajcarskoj koštao gradjane 80.000 evra.

- Na odmoru sam bio samo tri dana, što me je koštalo 7.000 evra i sve sam platio svojim parama - kazao je Haradinaj i dodao da neće da polemiše s medijima.

Daljinac

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mnogo je kume...mnogo je

    4. januar 2018 | 17:11

    Sve su dogovorili sa amerima.Od suda neće biti ništa.Uzeli ameri milione od albanske mafije,a sad Tači u zatvor...to ne biva ni u crtanom filmu.

  • Rogozin

    4. januar 2018 | 22:22

    E sada Srbi napustite skupstinu pa da vidimo kako ce dalje, jer bez Srba nema vlade.

  • Caca

    4. januar 2018 | 18:34

    Stani malo, pa ne moze bas kako ti mislis, potrosio si sve u dzepu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA