Nebojša Stefanović obišao patrolu saobraćajne policije (FOTO)

Stefanović je istakao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova i ove godine nastaviti sa unapređenjem materijalnog položaja i uslova rada svih pripadnika MUP-a

  • 10

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je jednu od patrola saobraćajne policije u blizini Valjeva i zahvalio im se što su i danas, tokom Božića, na terenu i brinu o bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

Ministar Stefanović simbolično uneo badnjak u policiju: Naši pripadnici i danas rade da bi građani bili bezbedni (FOTO)

Ministar Stefanović je čestitao najradosniji hrišćanski praznik pripadnicima MUP-a, koji slave po julijanskom kalendaru, i poželo im mirnu i uspešnu 2018. godinu, a njihovim porodicama zdravlje i spokoj, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Foto: MUP Srbije

Stefanović je istakao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova i ove godine nastaviti sa unapređenjem materijalnog položaja i uslova rada svih pripadnika MUP-a, kako nabavkom novih vozila i uniformi, tako i renoviranjem dotrajalih policijskih stanica u koje decenijama ništa nije uloženo.

Foto: MUP Srbije

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haarponije

    7. januar 2018 | 17:56

    Al su ih obukli....čak i auto oprali.....slučajno nema šta.

  • dragana

    7. januar 2018 | 18:57

    Neša lutkica

  • Mile

    7. januar 2018 | 18:17

    Ne lupetaj...! Svaki policiski sluzbenik ima pravo da zaustavi motorno vozilo a pogotovu kada ono ugrozava bezbednost...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA