Tabaković: Nikolić nije sujetan čovek

Funkcionerka SNS kaže da lider njene stranke ne zamera Ljajiću na izjavi da neće u koaliciju sa naprednjacima

  • 0

Visoka funkcionerka Srpske napredne stranke Jorgovanka Tabaković izjavila je danas da SNS ne zamera lideru Socijaldemokratske partije Srbije Rasimu Ljajiću na izjavi da nije realna saradnja sa naprednjacima na republičkom nivou, ističući da "vrata SNS ostaju otvorena".

 

- Ne zameramo, Tomislav Nikolić je mnogo puta pokazao da nije sujetan čovek. Naša vrata ostaju otvorena, izbori još nisu ni raspisani - rekla je Tabaković na konferenciji za novinare.

 

Ljajić je juče rekao da će njegova stranka potencijalne predizborne partnere tražiti u DS-u, URS-u, LDP-u, SPS-u i PUPS-u, a da je logično da se prvo razgovara sa DS. On je dodao da neće bežati ni od razgovora sa naprednjacima, iako bi, kako je ocenio, u ovom trenutku bilo nerealno razgovorati o savezu sa SNS na republičkom nivou.

 

- Mislim da onaj ko daje takve izjave na poziv SNS koja se predstavlja širokim narodnim pokretom, gde svako ko ima neku kreativnu energiju i želju da pomogne narodu da živi bolje, govori malo više o samom sebi - rekla je Tabaković.

 

(Tanjug)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA