≫ 

Ana Brnabić u Minhenu na "Digital, Life, Design", jednoj od vodećih inovativnih konferencija u Evropi (FOTO)

Brnabić će sutra na konferenciji govoriti o iskustvima Srbije u oblasti digitalizacije i načinu na koji digitalizacija i IT menjaju Srbiju

  • 0

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić započela je danas posetu Minhenu, gde učestvuje na konferenciji "Digital, Life, Design".

Brnabić o iskustvima Srbije u oblasti digitalizacije na konferenciji u Minhenu: Skup će pratiti 200 svetskih medija

Brnabić je bila gost na sastanku govornika jedne od vodećih evropskih inovativnih konferencija, koja okuplja oko 150 govornika i više od 800 učesnika po pozivu iz celog sveta, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Premijerka je prethodno bila gost na ručku koji su organizovali "Dojče Telekom" i "Goldman Sachs" gde se razgovaralo o finansijskim uslugama i modernim tehnologijama u savremenom svetu.

Foto: VLADA REPUBLIKE SRBIJE

Brnabić će sutra na konferenciji govoriti o iskustvima Srbije u oblasti digitalizacije i načinu na koji digitalizacija i IT menjaju Srbiju. Takođe, predstaviće i prioritete i planove za razvoj kreativnih i digitalnih industrija kao naših razvojnih šansi.

Foto: VLADA REPUBLIKE SRBIJE

Po oceni uglednog britanskog magazina "Ekonomist" "Digital, Life, Design" jedna je od dve najvažnije inovativne konferencije u Evropi.

Foto: VLADA REPUBLIKE SRBIJE

Predsednica Vlade Ana Brnabić sastaće se sutra i sa državnom ministarkom za evropske poslove i regionalne odnose Bavarske Beate Merk, sa kojom će razgovarati o bilateralnim odnosima i ekonomskoj saradnji Srbije i Nemačke.

Pogledajte intervju Ane Brnabić koji je dala za Telegraf.rs:

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA