"Šta radite bre": Poziv za zajedničku kontrolu izbora

"Šta radite bre", koje u kampanji za gradske izbore predvodi Marko Bastać, aktuelni predsednik opštine Stari grad, u današnjem saopštenju za medije navodi da je cilj ovog poziva da se zaštiti svaki dobijeni glas na tim izborima

  • 9

Grupa građana "Šta radite bre", pozvala je sve političke aktere da se dogovore o zajedničkoj kontroli izbornog procesa za beogradske izbore.

Velika promena u kvotama za gradonačelnika Beograda - favorit je žena!

"Šta radite bre", koje u kampanji za gradske izbore predvodi Marko Bastać, aktuelni predsednik opštine Stari grad, u današnjem saopštenju za medije navodi da je cilj ovog poziva da se zaštiti svaki dobijeni glas na tim izborima.

Grupa građana "Šta radite bre - Marko Bastać" kaže da ima jasan plan kako da se to ostvari i otvorena je za sve dobre predloge.

- Ne smemo dozvoliti da se i mi nadjemo u situaciji da nas nakon izbornog dana građanke i građani pitaju "šta radite bre" - navedeno je u saopštenju.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Terminator

    27. januar 2018 | 00:12

    Puna podrska Marku i njegovim saradnicima na putu ka uspehu. Zelim vam da istrajete u vasim naporima.

  • NikSloter

    27. januar 2018 | 00:06

    Ti ljudi koji rade na dan izbora treba da budu dobro obuceni,a ne da stranke salju nezainteresovane koji samo dodju ti da pokupe dnevnicu. Bravo za poziv.

  • Roxy

    27. januar 2018 | 00:02

    Bravo za Bastaca! Tako se to radi. Samo napred.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA