Popović Ivković: DS ponovo pokazala vrhunsko licemerje

Ako se ne varam, upravo je Dragan Ðilas, zajedno sa DS-om, dok su svi oni zajedno bili na vlasti, sprovodio cenzuru, vršio politički pritisak i uspostavio potpunu kontrolu nad medijima, što je utvrdila i pokojna Verica Barać, podseća član Predsedništva SNS

  • 50

Član Predsedništva SNS Biljana Popović Ivković poručila je danas da Demokratska stranka i njihovi politički sateliti iznova potvrđuju da nemaju ni plan, ni ideju za Beograd, ali su, kako navodi, zato još jednom pokazali vrhunsko licemerje.

Od Čibutkovice i Dudovice preko Kijeva do Skadarlije: Kandidati liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!" razgovarali sa građanima (FOTO)

Popović Ivković ističe da u danu kada se njihov dojučerašnji lider Dragan Ðilas javno hvali da je podneo 29 tužbi protiv medija i pojedinaca, jer su se usudili da ne izveštavaju i govore po njegovoj direktivi, Demokratska stranka bez trunke srama izmišlja da Nebojša Stefanović zloupotrebljava pravosuđe.

- Ako se ne varam, upravo je Dragan Ðilas, zajedno sa DS-om, dok su svi oni zajedno bili na vlasti, sprovodio cenzuru, vršio  politički pritisak i uspostavio potpunu kontrolu nad medijima, što je utvrdila i pokojna Verica Barać - podseća Popović Ivković.

Foto: Tanjug

U nedostatku bilo kakve ideje, drznuli su se da, držeći konferenciju ispred suda, vrše pritisak na nezavisne institucije, koje su uostalom obilato zloupotrebljavali dok su bili na vlasti, birajući samo njima podobne tužioce i sudije, navela je Popović Ivaković.

Prethodno je danas, drugi na izbornoj listi za izbore u Beogradu koalicije DS, SDS, Nova, ZEP Zeleni Marko Ðurišić rekao da pružaju podršku sociološkinji Vesni Pešić protiv koje je ministar Nebojša Stefanović podneo tužbu.

Ðurišić je ispred zgrade Višeg suda u Beogradu uoči glavnog pretresa, rekao da je obaveza svih da se bore protiv nasilja, a osobito protiv pokušaja režima da zloupotrebi pravosuđe.

Takođe, Dragan Ðilas, nosilac liste grupe građana, odnosno nekih opozicionih stranaka i pokreta, podneo je 29 tužbi protiv više medija i političara iz SNS i SPS zbog, kako je saopštila ta lista, "intenziviranja kampanje laži".

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sava

    30. januar 2018 | 20:52

    Licemerje im je glavna ospbina.

  • Maki

    30. januar 2018 | 15:25

    Konstantan pritisak na medije.. Plase se da se ne otkrije sve sto su radili dok su bili na vlasti.

  • Angelina

    30. januar 2018 | 15:45

    DS je za Srbiju ispricana prica kojoj povratka nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA