SPS: Socijalna pravda ostaje prioritet delovanja stranke

Advokat Toma Fila rekao je da je SPS "jedina autentična levica", sa programom i politikom usmerenom ka ljudima i brigom o siromašnima, saopštio je Gradski odbor SPS

  • 9

Kandidat sa gradonačelnika Beograda sa liste "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije, Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija " Aleksandar Antić i nestranački kandidati za odbornike Toma Fila i Radisav Šćepanović razgovarali su sa građanima Beograda o prioritetima SPS.

Antić: U ovom gradu ne sme da bude gladnih i bespomoćnih

Advokat Toma Fila rekao je da je SPS "jedina autentična levica", sa programom i politikom usmerenom ka ljudima i brigom o siromašnima, saopštio je Gradski odbor SPS.

Kako se navodi, socijalna pravda ostaje prioritet delovanja Socijalističke partije Srbije, koja u centar interesovanja javnosti hoće ponovo da vrati ideje humanosti, solidarnosti i socijalne brige o najširim slojevima stanovništva.

- Lista SPS i Jedinstvene Srbije predstavlja kvalitetne ljude koji znaju probleme ovog grada, a što je još važnije, tim koji je sastavio Aleksandar Antić zna da ih rešava - naglasio je profesor i direktor KBC "Dragiša Mišović - Dedinje".

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sciric

    2. februar 2018 | 15:00

    Socijalna pravda? Bajatović, Ružić, koferčići, i sl.

  • Čika Jova

    2. februar 2018 | 15:09

    Veliki je to zalogaj. Teško da će u ovoj zemlji ikad više toga biti. Koji imaju sve su silniji a oni koji nemaju za sve su krivi. Bogate sirotinja ne interesuje, još malo pa će doći vreme da sirotinja neće moći da studira, da se leči, da se bavi vrhunskim sportom...

  • Jovan

    2. februar 2018 | 15:33

    Delimično tačno, ima mnogo socijale, al pravde ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA