• 1

Beogradu dostavljena dokumentacija o Ivanoviću iz Prištine: Poslali su DVA NAJVAŽNIJA papira iz istrage (VIDEO)

Dokumentacija je dostavljena posredstvom EULEKS-a

  • 1

Posredstvom Kancelarije EULEKS-a u Beogradu, Priština je danas Ministarstvu pravde dostavila dokumentaciju u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića.

Beograd nije dobio podatke iz istrage o ubistvu Ivanovića

Dokumentacija sadrži obdukcioni nalaz i zapisnik sa uviđaja i biće prosleđena Tužilašvu za organizovani kriminal, saopštilo je Ministarstvo pravde.

Tužilaštvo za organizovani kriminal zatražilo je na dan ubistva Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici, 16. januara, da mu kosovski organi dostave kopije zapisnika o uviđaju, fotodokumentaciju, skice lica mesta, kao i sve druge podatke koji mogu biti od značaja za rasvetljavanje krivičnog dela.

Nakon 10 dana, 26. januara Tužilaštvo je uputilo još jedan zahtev za uzajamnu pravnu pomoć, kojim je traženo više dokaza.

VIDEO: Pogledajte, kako je urađen uviđaj na mestu ubistva Ivanovića.

Daljinac(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar. Mड़ञणम

    A sta je sa snimcima kamera sa prostorija stranke koja je snimala prostor direkno gde je ubijen Oliver? Ti snimci da se javno objave jel je ista kamera morala zabeleziti ubistvo. Zasto se to skriva

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima