≫ 

Ako se postavi spomenik Miloševiću, mi ćemo ga srušiti isti dan: ZEP i POKS oštro o inicijativi socijalista

Ove dve stranke su reagovale u odvojenim saopštenjima

Zelena ekološka partija - Zeleni i Pokret obnove Kraljevine Srbije su se danas, u odvojenim saopštenjima, usprotivile podizanju spomenika Slobodanu Miloševiću navodeći da će ga srušiti.

Podneta inicijativa Skupštini grada: Da Beograd dobije ulicu, trg i spomenik SLOBODANA MILOŠEVIĆA

Predsednik Zelene ekološke partije - Zeleni Dejan Bulatović je rekao da će lično rušiti taj spomenik, ako bilo kome padne na pamet da ga podigne.

Pokret obnove Kraljevine Srbije osudio je uništavanje tabli sa nazivom ulice Zorana Ðinđića u Novom Sadu navodeći da oni koji stoje iza toga, stoje i iza zahteva da se Miloševiću podigne spomenik.

- Devedesetih godina prošlog veka, pod vođstvom Slobodana Miloševića, Srbija je izgubila rezultate svih pobeda koje je srpski narod izvojevao na čelu sa Kraljem Petrom i Kraljem Aleksandrom. Ako se postavi spomenik Slobodanu Miloševiću, mi ćemo ga srušiti isti dan i rušićemo ga svaki put ponovo - rekao je predsednik tog pokreta Žika Gojković.

Šta bi se desilo da je Milošević pao 9. marta?

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brandan

    12. mart 2018 | 22:05

    Kuku majko koliko nam je zatupljena nacija. Cinjenica da je bilo kome palo na pamet da dize spomenik jednom DIKTATORU , koga smo samo silom mogli da oteramo jer je drzavu doveo do te mere da je narod isao na sve ili nista.A jos je tuznije da vidim hrpu ljudi ovde u komentarima da ga brane? Hocete da dignete spomenik diktator koji je ubijao politicke neistomisljenike, koji je unistio generacije i generacije mladih, rasterao nase najjace umove po svetu, napravio najvecu inflaciju u istoriji covecanstva, proveo drzavu kroz nekoliko ratova, vladao piramidalnim sistemom...jezda , dafina, prazni rafovi, gorivo na flase, putovanje u Bugarsku po salame i kobasice.....mogu ovako do sutra....Da li mi zaista raspravljamo o dizanju spomenika ovom bolesniku? Pa mi smo zaista zemlja za posmatranje....

  • Carapan

    12. mart 2018 | 21:20

    Narod nema šta da jede avi stavljate spomenik bivšem presedniku koje izgubio 3 rata

  • Zoki

    12. mart 2018 | 15:53

    Voleo bih da budem tu kad budes rusio spomrnik Milosevica jer posle toga ne bi ni kulu od karata mogao da srusis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA