Vulin Hrvatima: Smeta vam što Srbi govore istinu, hteo sam da budem sa mojim narodom u crkvi

On je istakao da će Srbija na ovu provokaciju reagovati državnički i uskoro

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika David
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • David

    23. april 2018 | 09:09

    Hrvati slave pobedu nad JNA a i sami su bili dio te JNA,zajedničke nam vojske.Hrvati slave pobedu i to briljantnu u domovinskom ratu, nad okupatorima Srbima,konstitutivnom narodu čiji je otac oca njihovog oca otac na toj zemlji rođen i živeo. Hrvati slave koljače dece a na grobove te poklane dece polazu vence...nekako to ne ide zajedno.Valjda su to Hrvati.Ostati nem na njihova dela ne valja.Odgovarati na svaku njihovu "budaleštinu" nevodi ničemu jer nema kraja a svaki kraj je početak nečeg novog...

  • Тодорић

    23. april 2018 | 07:38

    Када ће неко да изјави мало чињеница: нпр.Немачка је признала своју фашистичку другарицу Хрватску као независну државу,и изазвала рат. Нпр.Немачкој је након др.св.рата ЗАБРАЊЕНО да води ратове,па га је ИЗАЗВАЛА,и при томе за ЕУ извојевала територије ДВЕ државе,са нерешеним границама,а трећу обезбедила својим бившим коалиционим фашистама,Албанцима,којима је поклонила СРПСКО Косово,као поклон у овој извршеној превари.ФУЈ ,БРЕ. Остварен Хитлеров Сан,и слави се његов рођендан,ха,ха,ха...

  • mix

    22. april 2018 | 19:06

    Ministar vojni je sve u pravu, tu nemam dilema, ali je morao svoju izjavu da prilagodi diplomatskim recnikom. Mislim da je za Jasenovac kljucno da danasnja Hrvatska u svom Saboru donese deklaraciju o pokajanju, cime bi priznala genocid i da nakon toga vrati sve delove ranije postavke na stratistu. To nasa Vlada i drzava jednostavno moraju da traze od njih jer ne mozemo u razvoju odnosa da idemodalje sa neresenim pitanjem kakvo je ovo. Ne razumem da nasa drzava to ne pokrene na jedan korektan , odgovoran nacin diplomatskim putem i sasvim otvoreno kako to rade prave , zrele nacije. Hrvatska bi se tada nasla u problemu jer je sve vreme do sada surovala sa ustasizmom, na ustaskim idejama i uz konkretnu pomoc ustaskog pokreta je razorila zajednicku nam drzavu. To Srbija mora, jednostavno mora uraditi. Hrvati ne zasluzuju ni nase precutkivanje ni oprost, oni jednostavno kao drzava i kao narod moraju to uraditi da bi postali moderna, demokratska i moralna nacija, i kao antifasisticka drzava iznad svega. Neka nauce nesto od svojih prijatelja i istorijskih mentora Nemaca. Ja ocekujem ovo sve od Vucica i nase Vlade a ako bi to uradili imali bi plebiscitarnu podrsku naseg naroda. Tuga i tragedija Jasenovca je kljucna tacka pomirenja dvaju naroda o cemu Vucic stalno prica. Mora da shvati da to ostaje samo prazna prica ako se od Hrvata, hrvatske drzave i vlade ne bude ultimatno zahtevao taj cin pokajanja, zvanicni od strane Sabora koji nikad ,ni u komunisticko vreme (!) nisu uradili. Zato se i ne treba cuditi sto oni i dalje neguju mrznju i ustasku ideologiju! Srbija bi ovim cinom fakticki pomogla Hrvatima da se otrgnu iz neofasistickog zagrljaja i te ideologije, da krenu putem moderne evropske nacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA