≫ 

Ko želi na čelo DS? Za sada dvoje kandidata

Oboje su dugogodišnji članovi Demokratske stranke

  • 34

Branislav Lečić, potpredsednik Demokratske stranke, predao je danas zvaničnu izjavu o nameri da se kandiduje za predsednika stranke i tom prilikom izjavio je da je kandidat stranke u celini te da mu je želja da stranka ponovo doživi svoju renesansu povratkom na ideje zbog kojih je i osnovana.

Predsednica skupštine zagrmela na ministre zbog gej slikovnice: Neka sami izađu iz vlade

- Kandidujem se za predsednika Demokratske stranke na predstojećoj izbornoj skupštini koja će se održati drugoga juna. Mogao sam da dovedem one ljude koji me podržavaju iz DS-a, bivše ministre iz Zoranove Vlade, razne pojedince kojima verujem, koji su sastavni deo DS-a. Nisam to učinio, došao sam da se kandidujem sam, zato što ne predstavljam nijednu ekipu, niti želim da imam nijednu ekipu osim Demokratske stranke - rekao je Lečić.

Foto: Promo

On je naglasio kako misli da je za ozdravljenje stranke jako važno da se u ovom trenutku ne deli, a ostalim kandidatima poželeo sve najbolje, fer i plemenitu igru u kojoj će delegati odlučiti ko treba da ih vodi.

- Što se tiče potpredsednika oni su svi jako kvalitetni ljudi i ja ih podržavam u celini, zato i nisam želeo da predstavljam sopstveni tim jer osećam da je moj tim Demokratska stranka.  Od kad znam za sebe i od kad sam ušao u Demokratsku stranku, ništa od nje nisam uzeo. Želim da celokupan svoj minuli rad uložim u to da ponovo zasija svetlo Demokratske stranke što znači svetlo demokratije u Srbiji - poručio je Branislav Lečić, kandidat za predsednika Demokratske stranke.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Pre Branislava Lečića izjavu o kandidovanju za predsednicu Demokratske stranke prva je predala narodna poslanica Gordana Čomić.

VIDEO Jerkov o napadu na Žujovića:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jana

    7. maj 2018 | 15:20

    Neka izmisljaju sta i koga hoce, mi verujemo samo jednom coveku sada i ubuduce.

  • prestolonaslednikovica

    7. maj 2018 | 15:11

    Bilo ko da bude,imace skoro nemogucu misiju da tu stranku postavi na noge.

  • milan

    7. maj 2018 | 19:49

    Oni su svoju epizodu odavno zavrsili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA