Hodžaj tvrdi: Odgovor o ubistvu Ivanovića krije se u Beogradu

Njegovo ubistvo ima korene u destruktivnoj srpskoj politici, napisao je kosovski vicepremijer

  • 5

Zamenik kosovskog premijera Enver Hodžaj tvrdi da Beograd odbija da sarađuje s Prištinom u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića i da se odgovori o ubistvu kriju u Beogradu.

Stefanovićeva oštra kritika Prištine: Formiranje kosovske vojske bi izazvalo konflikte, Srbija ne sme da odustane od Briselskog sporazuma

- Četiri meseca od ubistva Ivanovića i još Srbija odbija da sarađuje s Kosovom jer žele da sakriju istinu i ometaju pravdu. Njegovo ubistvo ima korene u destruktivnoj srpskoj politici i odgovori se kriju u Beogradu - tvrdi Hodžaj na svom nalogu na Tviteru.

Enver Hodžaj - Foto: Tanjug/STR

Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović prethodno je u nedelju rekao da je Srbija zainteresovana da se reši ubistvo Olivera Ivanovića, ali da ne vidi i spremnost prištinskih vlasti.

On je ukazao da nema razmene podataka u vezi sa time i apelovao na Euleks da se ozbiljnije uključi u rešavanje tog slučaja.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oli

    28. maj 2018 | 10:48

    Stari šiptarski trikovi kojima se služe kada lažu; uvek je neko drugi kriv za njihova zlodela, a oni nevini, k'o prababe im.

  • srba

    28. maj 2018 | 09:20

    Ako siptarski politicari tvrde da je Beograd narucio ubistvo ivanovica(sto ni lud covek ne moze u to poveruje)Zasto ne ukljuce FBI posto su im amerikanci dali drzavu oni mogu i to da rese. Kao i uvek kada treba siptari da nesto urade ili isprave greske ili su krivi uvek nadju opravdanje da su im srbi krivi..i to je vec od titovog vremena mozda i ranije .U lazima su krake noge

  • Isko

    28. maj 2018 | 10:33

    Droga popila mozak. To je tako kad narko dileri postanu face.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA