≫ 

Palma traži hitnu sednicu Vlade Srbije: Obezbediti slobodno kretanje svih građana

Ovo što radi 5 – 6 opozicionih političara prevaranata, koji pozivaju građane da blokiraju saobraćajnice širom Srbije zbog cene goriva nije demokratija, kaže Marković

  • 6

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma zatražio je da Vlada Srbije zakaže vanrednu sednicu zbog blokade saobraćajnica širom zemlje.

Niko sa ulice neće diktirati kako će se Vlada ponašati: Stefanović o blokadi saobraćajnica

- Moje pitanje za Vladu Srbije je da li zna da je u Srbiji već 5 dana vanredno stanje zbog blokada saobraćajnica širom zemlje. Ovo što radi 5 – 6 opozicionih političara prevaranata, koji pozivaju građane da blokiraju saobraćajnice širom Srbije zbog cene goriva nije demokratija. To je ugrožavanje života građana Srbije, koji moraju po ovoj vrućini da čekaju u redovima. Tražim od Vlade Srbije hitnu vanrednu sednicu i da obezbedi sigurnost za sve građane i slobodno kretanje svih građana koje je zagarantovano Ustavom Srbije - istakao je Marković u saopštenju za javnost.

- Zašto bivši zaštitnik građana Saša Janković nije regaovao kada su u bivšoj vladi akcize povećavane i 100 posto, a to mu je bio opis posla, da štiti građane, pa se sad setio cene goriva. To je krajnje licemerno ponašanje opozicionih političara, koji ponovo u Srbiji prizivaju rumunski ili neki drugi sličan scenario. Možda to rade i u saradnji sa nekim inostranim uticajem, kako bi se Srbija što je moguće više oslabila u trenucima teške borbe za najvažnija državna pitanja kao što je Kosovo i Metohija. Vlada Srbije je dužna da obezbedi javni red i mir i slobodu za sve građane i vlada treba da odbrani građane Srbije i državu od nekolicine neodgovornih opozicionih političara, koji imaju par posto podrške u narodu - rekao je predsednik Jedinstvene Srbije.

VIDEO Palma se sprema za novu bajkersku sezonu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    11. jun 2018 | 12:41

    Pa kada znas da su akcize bile povecane 100 posto sto tad nisi zvao vladu da uradi nesto?!!!

  • Satanista 1.

    11. jun 2018 | 13:37

    Ako su blokade puteva na ovaj način dozvoljene,štrajkači u pravu,onda ispuniti ono što traže,ako ne sankcije i deblokada puteva.

  • Wohoo

    11. jun 2018 | 19:43

    Lako njemu. Skuter mu malo troši😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA