≫ 

Kosovo je Srbija, ali kompromis donosi dugoročnu stabilnost regiona: Premijerka o normalizaciji odnosa sa Prištinom

 ≫ 

Ona je navela da moramo da budemo otvoreni za kompromis, ali to znači da se ne može ići ni u jedan ekstrem

Komentari

  • Pravac

    20. jun 2018 | 14:54

    Ana ! Kosovo je Srbija ! I tacka !

  • Mlj1228

    20. jun 2018 | 14:37

    Nikada americki zlikovci nece dozvoliti vracanje Kosmeta pod okriljem Srbije , moze samo u slucaju treceg svetskog rata , pa stim , moramo raditi glavom . Od dva zla moramo izabrati ono koje je manje bolno , jer se , budite uvereni , niko nece zrtvovati za nas , a sami se ni u ludilu ne mozemo izboriti. To nasi neprijatelji dobro znaju pa zato su igrali , i dalje igraju , na tu tacku.

    • 20. jun 2018 | 15:55

      MIHAILOVIC

      @Mlj1228

      Zato i postoje politicko-vojni savezi … Zvanicna politika Srbije je jako pogresna jer zeli u EU a taj isti EU je je bombardovao 1999 Srbiju i od 1999 i jos uvek je okupator juzne Srbije Kosovo i Metohije. Nece EU se zadrzati samo sa komadanjem juzne Srbije,na EU-meniju su Sandzak,Vojvodina tako da ta pogölavlja je smaranje i obmana Srbije a sa trim poglavljima Srbija biva teritorijalno SVE MANJA.... Niko nam nece pomoci bez svog licnog interesa pa ni Putinova Rusija Dugorocni vojni savez sa Putinovom Rusijom garantuje celovitost Srbije a Rusija ima interes da ima svoje vojne baze po celoj Srbiji kako bi imala vojno-politicku kontrolu nad ovim regionom. Rusija nece ulagati u Srbiju ako nema sopstveni interes.... Ako bi Srbija usla u vojni savez sa Rusijom i razmestanje vojnih baza i u juznoj Srbiji Kosovo i Metohiji doveo bi okupatora u situaciju ili da napusti juznu Srbiju i povede svoje sticenike ili ih posalje u Albaniju ili rat sa Rusijom a Puitinova Rusija bi uspesno izasla sa okupatorom nakraj vrlo brzo po ceni 3 svetskog rata. SVE IMA SVOJU CENU ! SRBIJA U EU SA BEOGRADSKIM PASALUKOM ILI CELOVITA SA SVOJIM KOSOVO I METOHIJOM U VOJNOM SAVEZU SA RUSIJOM, PA BIRAJTE !

    • 20. jun 2018 | 16:52

      Ajde?!

      @Mlj1228

      Tako je! Sve ima svoju cenu. Ili ce EU sa saveznicima povuci priznanje Kosova i nece ometati Srbiju da sprovede 1244 i vrati vojsku i policiju na KiM (jer mora tako, preventive radi) ili ce tu vojsku uvesti Rusija (sto da ne, kad mogu ameri mogu i rusi). Pa, biraj Evropo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA