Olga je veliki borac i izuzetan talenat. Doneće još mnogo radosti u budućnosti: Vučić i Nikodijević čestitali srpskoj teniserki na velikom uspehu

Olga Danilović (17) osvojila je svoju prvu WTA titulu u karijeri, pošto je u finalu turnira u Moskvi savladala rusku teniserku Anastasiju Potapovu sa 2:1 u setovima

  • 3

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas srpskoj teniserki Olgi Danilović na osvajanju prve WTA titule u karijeri.

Ponosan sam što me Albanci zovu sotonom, znači da nešto radim dobro! Vučić o vaterpolistima, vojsci i smeni Vjerice Radete (FOTO)

- Čestitam Vam na velikom uspehu, uveren da ćete sebi, svojoj porodici i celoj Srbiji, doneti još mnogo radosti u budućnosti - poručio je predsednik Vučić na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Olga Danilović (17) osvojila je svoju prvu WTA titulu u karijeri, pošto je u finalu turnira u Moskvi savladala rusku teniserku Anastasiju Potapovu sa 2:1 u setovima.

Foto: Tanjug/TENISKI SAVEZ SRBIJE/ VIKTOR CERVJAKOV

Čestitku je uputio i predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević.

- U ime Grada Beograda i svoje lično ime čestitamo našoj mladoj teniserki na najvećem uspehu u dosadašnjoj karijeri. Olga je veliki borac i izuzetan talenat ženskog tenisa. Izuzetan napredak koji je postigla uliva nam nadu da će vrlo brzo stati u red najboljih teniserki sveta, a trenutno je zasigurno najveća nada Srbije u ovom sportu - navodi se u čestitki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    29. jul 2018 | 21:37

    Bravo majstore!

  • Dr.Vuk.

    30. jul 2018 | 10:46

    Rekao sam, budite sigurni bice ona br. 1 Ima sve sto je potrebno biti veliki sampion. Samo da je povrede zaobiđu! Sreco i radosti Srbije!!!

  • Dajo

    30. jul 2018 | 07:21

    Kako se odma moraju politicari javljati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA