Napadaju Vučića zbog ličnog interesa i bogatstva: Zoranu Mihajlović iznenađuje jedna stvar oko pitanja Kosova

Ona ističe da Vučića najviše napadaju upravo oni koji su, svojim odlukama dok su bili na vlasti, doprineli tome da se pregovaračka pozicija Srbije po pitanju Kosova oteža

  • 1

Napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića u jeku diplomatske borbe za postizanje kompromisnog rešenja o kosovskom pitanju nisu ništa drugo nego još jedan pokušaj opozicije da zaustavi napredak Srbije u pokušaju da se domogne vlasti iz ličnih interesa, izjavila je danas potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović.

Sumnjiva pošiljka za Zoranu i patrijarha Irineja: Prah tamne boje i bez mirisa izazvao paniku u Ministarstvu građevine i Patrijaršiji

- Neodgovorno je i protiv interesa građana to što pokušavaju da sakupe političke poene na najvažnijem pitanju za budućnost Srbije. Ali, to i ne čudi od onih koje zanimaju vlast po svaku cenu i lično bogaćenje, a ne napredak Srbije i dobrobit njenih građana. Jedino iznenađenje, i to neprijatno, jeste ko im se sve u tim napadima pridružuje - kaže Mihajlovićeva.

Ona ističe da Vučića najviše napadaju upravo oni koji su, svojim odlukama dok su bili na vlasti, doprineli tome da se pregovaračka pozicija Srbije po pitanju Kosova oteža, navedeno je u saopštenju.

Jeremić je referendum i vanredne izbore najavio za 9. novembar Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Oni koji nikad nisu imali nijedan predlog u vezi s Kosovom danas su prvi da kritikuju rešenja koja još nisu ni predložena. Znaju da gledaju u budućnost i predvide datum kad će biti referendum, ali su zaboravili pitanje koje su postavljali Međunarodnom sudu pravde i odgovor koji su dobili, kao i da su oni ti koji su izmestili pregovore iz Ujedinjenih nacija i stavili ih pod okrilje EU - kaže Mihajlovićeva.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoro i prijatelji

    30. jul 2018 | 23:03

    Zorana samo tako nastavi dalje.Neka te Mrkonjic i ostale komunjare kritikuju iaoko si vise napravila nego oni svi zajedno.Dosta nam je vise sabotaze od njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA