Dogovor između Srbije i Kosova treba da razrade vođe obe zemlje: Johanes Han ocenio dokle se stiglo u dijalogu Beograda i Prištine

Han je ovo izjavio pred neformalni sastanak ministara spoljnih poslova EU u Beču, kome će prisustvovati i predstavnici zemalja kandidata, uključujući i Srbiju

  • 2

Evropski komesar za proširenje Johanes Han rekao je da svaki dogovor izmedju Srbije i Kosova treba da doprinese miru i stabilnosti Zapadnog Balkana, kao i da je ostvaren napredak oko dogovora izmedju Srbije i Kosova mada je suviše rano da se govori o detaljima.

Užasna pretnja Arifija: Ili će se cela "Preševska dolina" pripojiti Kosovu ili će Albanci nastaviti rat sa Srbijom

Han je ovo izjavio pred neformalni sastanak ministara spoljnih poslova EU u Beču, kome će prisustvovati i predstavnici zemalja kandidata, uključujući i Srbiju.

- Dogovor između Srbije i Kosova treba da razrade vođe obe zemlje. Ostvaren je napredak ali je suviše rano da se razgovara o detaljima. Jasno je da bilo kakav sporazum mora da doprinese miru i stabilnosti u regionu Zapadnog Balkana - rekao je Han, prenosi njegova portparolka na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ABCDE

    31. avgust 2018 | 11:09

    Eto još jednog našeg prijatelja sa dobrim predlogom za rešenje,to treba prihvatiti.

  • Milos

    31. avgust 2018 | 22:56

    Licemerni I odvratno,ogavni mutanti EU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA