Još jedan funkcioner najavio da će napustiti SNS ako Vučić ode sa čela stranke

To što danas imamo treći najveći privredni rast u Evropi, to što možemo da povećavamo plate i penzije i što možemo odlučno i složno da se borimo za srpske interese, rezultat je društvenog konsenzusa koji SNS i njen predsednik (Aleksandar Vučić) zajedno uspeli da izgrade sa građanima

Aleksandar Vučić Foto: Marko Jovanović

Funkcioner Srpske napredne stranke Marko Đurić izjavio je danas da će SNS nastaviti da svojim "držanjem i ponašanjem" pokazuje da je "drugačija, bolja i odgovornija stranka, a što podrazumeva kontrolu i kritiku rada njenih članova i stalni kontakt sa narodom".

Jesi li čuo ovo, majmune jedan? Jesi li čuo ovo, kretenu? To nisi čuo, džukelo: Skandalozni rečnik Zorana Živkovića u Skupštini Srbije

Đurić je za televiziju Prva najavio obilaske mesnih odbora SNS i razgovore sa građanima Srbije o situaciji u zemlji i inostranstvu kako bi nastavili da grade "društveni konsenzus za snaženje i obnovu Srbije".

- To što danas imamo treći najveći privredni rast u Evropi, to što možemo da povećavamo plate i penzije i što možemo odlučno i složno da se borimo za srpske interese, rezultat je društvenog konsenzusa koji SNS i njen predsednik (Aleksandar Vučić) zajedno uspeli da izgrade sa građanima - kazao je Đurić.

On je dodao da deli stav predsednika Izvršnog odbora SNS Darka Glišića da će napustiti stranku ako se Aleksandar Vučić povuče sa mesta predsednika partije.

- Delim stav Glišića da je pozicija Vučića i njegovo držanje najzaslužnije za uspehe Srbije u prethodnom vremenu - kazao je Đurić.

Da poidsetimo, i predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je da će, ako se Aleksadnar Vučić povuče sa funkcije predsednika SNS-a, i on napustiti stranku.

- Ne vidim ko bi umesto njega mogao da bude isti takav i zato je najpoštenije sa moje strane, kada se on povuče, da i ja uradim isto. On je mene birao za saradnika u svoj tim, a kada kapiten moje ekipe odlazi, onda je pošteno da i ja uradim isto - objasnio je Glišić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    27. septembar 2018 | 10:51

    Vucic odlicno vodi stranku i drzavu ,ne bi bilo realno da napusti stranku u ovom trenutku .

  • sava

    27. septembar 2018 | 10:36

    predsednik Vučić se izborio sa brojnim izazovima.

  • Mica

    27. septembar 2018 | 10:24

    U potpunosti razumem Glišića, nisam pristrasna, a što se tiče dela sa Zoranom Mihajlovic čovek je hteo da pokaže političku kulturu prema svojoj stranačkoj koleginici, a inače se ne slaže sa njenom kadrovskom politikom i politikom koju sprovodi u njenom ministarstvu. Jednostavno rečeno Zorana Mihajlovic je doživela kompletan fijasko i kada nema čime da se pohvali ona prepričava priču o uspešnoj reformi železnice i njenim uspesima, to je davno izlizana propala priča, to i vrapci na grani znaju. Drobnjaka drzi iako zna da je tamo u JP Putevima Srbije haos, kao i sa drugim preduzecima gde ona kadrira. Kritikuje CIP i inženjere a zaboravlja da su oni pola Srbije izgradili. Zorana Mihajlović je prešla, odavno, crvenu liniju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA