≫ 

Da li Đilas misli da građanima ponudi televiziju na kojoj će se prikazivati "Veliki brat": Vučić o zahtevu lidera SzS da se TV Pink ukine frekvencija

- To što bi neko nekoga da zatvara, gasi, progoni...da sam ja to rekao pre nekoliko godina, ili bilo kada, koliko biste imali reakcija protiv mene, na koliko mesta bih smeo da se pojavim, svi bi tražili da budem bojkotovan u medijima - primetio je Vučić

  • 21

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas iz Astane da će mnogo izbora da prođe da bi naslednici ove vlasti, aktuelna opozicija, mogla da razmišlja kada će da se "dočepa odgovornosti", jer su, kaže, do sada pokazivali samo neodgovornost.

(UŽIVO) Vučić u trećoj poseti Kazahstanu: Predsedniku Srbije dodeljena titula počasnog profesora univerziteta i otkrivena tabla sa njegovim imenom (FOTO) (VIDEO)

Vučić je to rekao na pitanje novinara Pinka kako vidi zahtev lidera Saveza za promene Dragana Ðilasa da toj televiziji treba oduzeti pravo na rad, te šta će u tom slučaju da rade zaposleni.

- Nemojte da se brinete, radićete vi još dugo. Važno je da plaćate poreze, a imate i veliki broj zaposlenih. Gledaoci su ti koji će odlučiti šta će da gledaju -

Predsednik je zapitao da li Ðilas možda misli da građanima Srbije ponudi televiziju na kojoj će nam prikazivati "Velikog brata" u kojem je bilo skarednih scena, zato da bi se bogatio.

- To što bi neko nekoga da zatvara, gasi, progoni...da sam ja to rekao pre nekoliko godina, ili bilo kada, koliko biste imali reakcija protiv mene, na koliko mesta bih smeo da se pojavim, svi bi tražili da budem bojkotovan u medijima - primetio je Vučić.

Prema njegovim rečima, oni bi da gaze, sklanjaju, uklanjaju, maltretiraju, neka im, kaže, to bude politika, a njemu je od takvih gluposti mnogo važnije šta će u Astani da uradi za zemlju..

- Nemojte da brinete, mnogo izbora će da prođe da bi njihovi naslednici mogli da razmišljaju, kada će da se dočepaju odgovornosti, jer su do sada samo pokazivali neodgovornost - poručio je predsednik Srbije.

Da podsetimo, na tribini Saveza za Srbiju u Požegi, lider Dragan Ðilas rekao je da će se znati da se u Srbiji nešto promenilo "kada televizija Pink izgubi nacionalnu frekvenciju".

- Nacionalna frekvencija je nacionalni resurs. A tamo niko ne može da čuje našu ideju da napravimo još 10 PKB-ova. Da minimalna plata treba da bude 350 evra i može da bude. Niko ne može da čuje: pa čekaj, ti Kinezi koji su kupili RTB Bor su državna firma. Pa što kineska država može da upravlja Borom a naša ne može? - rekao je Đilas.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ocim

    9. oktobar 2018 | 15:21

    Ne spjstaj se na djilasov nivo,zlatno pravimo,gubis deo svog izgleda.

  • Sanja

    9. oktobar 2018 | 14:48

    Proslo je vreme kada je Djilas kontrolisao i uredivao medije, danas se postuju medijsle slobode.

  • Dule

    9. oktobar 2018 | 14:24

    Djilas je trebao odavno da spakuje kofere i napusti Srbiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA