Siniša Mali se sprema za svoj prvi maraton: Istrčaće svih 42.195 metara na čuvenom atinskom maratonu, a evo kako trenira (FOTO)

Svoj prvi maraton Siniša Mali planira da osvoji u zemlji u kojoj je, prema legendi ova trka i rođena, u Grčkoj

  • 1

Ministar finansija Siniša Mali već je pokazao da je odličan trkač, kada je ove godine istrčao polumaraton u Beogradu, a sada je odlučio da ode korak dalje i istrči čuveni atinski maraton, za koji se intezivno sprema i trenira.

Najveće gradsko priznanje za predsednika Srbije: Vučić postao počasni građanin Trebinja

Svoj prvi maraton planira da osvoji u zemlji u kojoj je, prema legendi, ova trka i rođena, u Grčkoj. Mali je već zakazao učešće na atinskom maratonu koji bi trebalo da bude održan 11. novembra.

 
 
 
View this post on Instagram
Pripreme za maratonsku trku u Atini i čuvenih 42km! Danas smo pretrčali 32km, idemo dalje... 😀A post shared by Siniša Mali (@mali_sinisa) on

Ovih dana intenzivno trenira i sprema se da pretrči svih 42.195 metara.

- Pripreme za maratonsku trku u Atini i čuvenih 42km! Danas smo pretrčali 32km, idemo dalje - napisao je ministar finansija ispod fotografije koju je objavio na Instagramu.

Inače, ovo nije prvo učešće Siniše Malog na sportskim manifestacijama, a u kojoj je najviše uživao i najbolje se snašao, možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA